menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy

onsdag den 29. februar 2012

Nu skal det være!

Jeg er netop gået i gang med et større (eller rettere sagt kæmpestort) projekt... Hele huset skal have en tur - altså alle rum... Der skal ryddes op overalt på den totalt grundige måde - sorteres, organiseres og smides ud... Alle skuffer og skabe skal endevendes og så skal ALLE ufærdige projekter i huset gøres færdige!

Egentlig er det ret så uoverskueligt et projekt, men jeg har besluttet mig for at det må tage den tid det tager, for der er intet der haster...

Første rum er kontoret, hvor Morten netop har ryddet op, organiseret og smidt ud i alle hans ting og papirer - han har nemlig sagt sin stilling op og har derfor gået hjemme hele februar måned inden han i morgen starter op i det nye firma, som han er blevet headhunted til, så han har haft god tid til at ordne sin halvdel af kontoret.

Den anden halvdel af kontoret er mit kreahjørne og jeg må indrømme, at det bare slet ikke har fungeret optimalt, fordi jeg simpelthen ikke har haft opbevaringsplads nok til alle mine ting... Men det skal der altså gøres noget ved nu, så Morten kan "få ro i sindet" mens hans arbejder på kontoret - uden at se på al mit krea-rod (og her er der tale om krearod på den drænende måde!)

Lige nu er Morten på Sjælland og efterfølgende Sverige med sit nye firma - han kommer først hjem natten til lørdag, så jeg håber på at kunne overraske ham med et fint, organiseret og opryddeligt kontor :)

Derfor har jeg nu tømt rummet for mine ting og har netop påbegyndt årets allerførste male-projekt. Det er mit kreabord - et arvestykke fra mine oldeforældre - som jeg har besluttet mig for at male hvidt...

Jeg er lige nu i gang med at sandpapirs-slibe bordplade og ben samt vaske med grundrens, så jeg kan give grunder i morgen og forhåbentlig blive færdig i løbet af fredagen... Jeg er sikker på at det nok skal blive fint!!


underskrift copy

søndag den 26. februar 2012

En dejlig dag i Aalborg Zoo

Sikke da et fantastisk forårs-agtigt vejr vi har haft i dag - og jeg var slet ikke i tvivl om at så dejlig en dag skulle tilbringes i Aalborg Zoo (vores 2. udflugt dertil i 2012)!!!

Mine tre yngste var ellevilde med idéen - storebror meldte fra for at være sammen med bedste-vennen og det er bare helt ok! men også lidt underligt at han sådan begynder at vælge til og fra når det gælder disse oplevelses-ture vi elsker at være på... Men det må jeg nok hellere vænne mig til og så NYDE at mine tre yngste deler samme interesse som jeg - endnu :)

Madkurven og det varme tøj blev lynhurtigt pakket, så vi kunne komme op til dyrene, hvor vi havde den allermest fantastiske og dejlige dag!!!


Boergederne er klart blandt børnenes favoritter - de er simpelthen SÅ søde, bløde og meget kælne uden at være for pågående!! - og så havde flere af dem MEGET tykke maver... så mon ikke der er helt små boergeder næste gang vi kommer på besøg - jubiii :)



Giraf-kalven Mogens - som var ganske lille sidst vi besøgte Zoo - var ude i det dejlige vejr sammen med sin mor :)



De andre giraffer var på savannen og Freja fristede én af dem med et bambus-blad :)


Noah ELSKER chimpanserne og i dag var vi SÅ heldige at én af ungerne legede i hængekøjen lige foran vinduet :)



Og selvfølgelig skulle der også leges på legepladserne!!

underskrift copy

fredag den 24. februar 2012

Disko-dasko-drenge

Her til aften var byens 3.-5. klasser inviteret til diskoteksfest i kirkecenteret og jeg tror da nok lige at vi havde et par disko-dasko-drenge der glædede sig for vildt :)

Daniel og hans allerbedste ven Mikkel havde aftalt at de skulle gøre sig klar sammen, spise og sove her hos os - NØJ, hvor er det altså hyggeligt!!!

Her spiser de hjemmelavede pizzaer inden de skal afsted til disko :)



På én eller anden måde tror jeg faktisk lige at det gik sådan rigtigt op for mig, da jeg så disse billeder, at vi rent faktisk har en ret så stor dreng herhjemme!!!

underskrift copy

Silje aka Pippi :)

Endelig endelig endelig! kom dagen, hvor der skulle holdes fastelavn i Siljes børnehave - og hold da lige op, hvor har hun altså bare glædet sig til at vise alle vennerne sit nye Pippi-tøj!!!

Og sådan her så hun så ud lige inden vi kørte mod børnehaven i morges - vores helt egen søde dejlige Pippi med fine fregner på næsen og Hr Nielson i lommen :)


underskrift copy

tirsdag den 21. februar 2012

Pandekagens dag

Tirsdagen efter fastelavn giver aftensmaden, traditionen tro, lissom helt sig selv - det er nemlig pandekagens dag og den skal da fejres!!! :)


Jeg synes det er noget så hyg'ligt med mærkedage - og specielt denne her dag ligger klart på favoritlisten hos ungerne :)
Det er nemlig ikke særlig tit (faktisk kun denne ene gang om året!) at der serveres dessert pandekager som hovedret til aftensmaden herhjemme, så ungerne NØD at få lov til at spise ligeså mange de havde lyst til!!!
Heldigvis blev der levnet hele syv pandekager, så farmanden også kan få når han kommer hjem fra fodboldtræningen... - ellers tror jeg nok der var én der var blevet ret så skuffet :)

Fejrer I pandekagens dag hjemme hos jer??

underskrift copy

fredag den 17. februar 2012

Hvor hyg'ligt er det lige??

Morten kørte hjem i går aftes, for der er jo lige noget fodboldtræning der skal passes ;)
Derfor ligger jeg lige nu ved siden af denne lille lækkermås...


... og lytter til havets brusen i det fjerne - Hvor hyggeligt er det lige???

Åh, hvor jeg elsker at være i sommerhus!!! :)

Jeg vil virkelig NYDE den sidste nat herude for denne gang!! Godnat :)


underskrift copy

torsdag den 16. februar 2012

"Store vand" og fantastisk med en mor med lange gummistøvler :)


Vesterhavet er fantastisk, voldsomt, fascinerende, afslappende, oprørsk, buldrende, uhyggeligt, brusende, glubsk, charmerende, spændende, farligt, dejligt, utilregneligt, smukt og mest af alt er det bare overvældende, især for en lille mand på 2 år... :)

Han har selvfølgelig været dernede mange mange gange før - sidste gang var i efterårsferien - men da Noah var med dernede i tirsdags for første gang her i vinterferien stod han bare og måbede - han var helt overvældet over det "store vand"!!!


I går var han igen med nede ved "store vand" og denne gang var han ikke helt så måbende :)
Til gengæld var det store smil på læberne sammen med små "vind-tårer" i øjnene :)


da han vågnede i morges var det første han sagde til mig "ned store vand" og så snakkede han nærmest ikke om andet hele morgenen...

I dag er vejret ikke helt så fantastisk som de foregående dage - det småregner lidt og er sådan bare lidt efterårs-råkoldt-agtigt, så vi blev egentlig alle enige om, at i dag måtte være en inde hygge dag... Men da vi havde spist morgenmad sagde Noah "Så mig klar - kom moar" og så tog han min hånd og trak mig ud i gangen til overtøjet... "Ned store vand!!"

Og hvad gør man så??? Ja, jeg valgte altså at trodse regnen og det råkolde vejr, så vi tog varmt tøj på og gik ned til "store vand" og åh, hvor blev Noah bare glad :)

Ingen billeder fra strandturen i dag på grund af regnen - men inden vi tog afsted tog jeg dette billede af Noah der står og lytter til havet der bruser (huset ligger tæt ved klitterne, så vi kan sagtens høre det på terrassen).



Det var bare Noah og jeg der tog ned til havet og det var bare SÅ hyggeligt og NØJ hvor vi nød det!!!
Noah samlede sten som skulle kastes ud i vandet - MANGE sten! Og jeg skulle selvfølgelig bære ham helt ud i vandet så han kunne kaste stenene ned i vandet med et plask - Og jeg kunne sagtens opfylde hans store ønske med at komme helt ud i "store vand" - fantastisk!!! :)



Hold op, hvor er jeg ovenud lykkelig for at jeg har fået et par dejlig lange Hunter støvler af mine forældre i julegave, for de er bare helt perfekte til Vesterhavsture - hvordan har jeg egentlig kunnet leve uden?? :)

underskrift copy

Dét er hyg'ligt

Lige et lille snap-shot af mine tre store unger, som er meget fordybet i "Løvernes Konge 2" på morfars pc, mens Liva-katten forsøger at få bare en lille smule opmærksomhed :)


Dét er godt nok hyg'ligt!!
Bemærk lige at Daniel nusser Siljes hår - arhmen altså, det kan da varme ethvert moder-hjerte :)

underskrift copy

Formiddags-tur til Hvide Sande

Da vi kom ud til mine forældre i sommerhuset i lørdags var min søster og hendes kæreste allerede kommet hele den lange vej fra hovedstaden og åh, hvor var det altså bare dejligt og hyggeligt at være sammen med dem igen!!!

Søndag måtte vi alle på den obligatoriske tur til Hvide Sande for at hente lidt forsyninger af frisk fisk til sommerhusfrokosterne :)

Først gik vi en tur på havnen








Der er sæler i Hvide Sande havn - det er simpelthen SÅ hyggeligt!!! Måske du kan spotte én af dem på billedet :)


Så blev der hentet fisk :)


Og så lige en tur op til Bunkerne på Troldbjerg som ligger ved siden af fiskebutikken




Og til slut ned til den frosne fjord ved indsejlingen - så smukt!!!





underskrift copy

tirsdag den 14. februar 2012

Bedre end sne! (blink-blink-advarsel om mega-skum-billedspam!!! :)

Godt nok havde vi satset på en vinterferie-uge i sommerhuset med masser af sne, så vi kunne kælke i klitterne og gå kilometerlange ture på de snebeklædte grusveje med ungerne på kælke... Men sådan skulle det altså desværre ikke være i år...

Men på dagens strandtur var der til gengæld noget der var bedre end sne - SKUM i massevis!!! Det var fuldstændig vildt så meget skum der var/er... Faktisk har jeg aldrig nogensinde set noget lignende på stranden ved sommerhuset...

Ungerne synes det var fantastisk - de RÅ-nød det og havde det simpelthen SÅ sjovt!!!

Billederne herunder siger vist det hele (og behøver jeg fortælle at jeg er rigtig glad for at vi har vaskemaskine i sommerhuset?? ;)




























underskrift copy
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...