mandag den 25. juni 2012

Søndag

Mindstemusene og jeg havde en skøn, dejlig og afslappende søndag der udover en tiltrængt lur på sofaen, også bød på masser af tid til at lege med fødselsdagsgaverne,...
... tid til højtlæsning fra favoritbogen...... og ikke mindst tid til pandekager :)


Aaaaaahhhhh!!!!!! :)

underskrift copy

søndag den 24. juni 2012

Hyldeblomst-saft

I onsdags gik jeg en ene-og-alene-aftentur i skoven for at hente hyldeblomster til den første portion hyldeblomst-saft...

... og efter at have trukket nogle dage i køleskabet er den nu netop blevet siet, hældt på flasker samt selvfølgelig smagt på... - og den er helt og aldeles godkendt! For uhm, hvor smager den altså helt vildt fantastisk dejligt af sommer :)


Hvis du selv skulle få lyst til at lave saft af de smukke velduftende hyldeblomster finder du opskriften lige her :)

underskrift copy

...

I dag har jeg besluttet mig for en tiltængt hjemme-hygge-søndag sammen med mine mindste-mus...
De to store og farmanden er kørt til nabobyen hvor der er heldagsfodbold-cup - og selvom jeg ville elske at tage med, så kan jeg mærke at jeg lige netop i dag har brug for lidt ro og afslapning...

I fredags var jeg som en del af forældrerådet med til at arrangere overnatningshygge for Frejas klasse - 23 skønne unger - og det gik bare over al forventning!!! Vi havde en dejlig dejlig dag/aften/nat/morgen fyldt med sjove aktiviteter, spændende sørøver-skattejagt i skoven, grill- og bålhygge samt fælles-lejr-overnatning i det store party-telt (som alligevel skulle stilles op på vores grønne område til Skt. Hans festen) og det var altså bare SÅ hyggeligt!!!


Virkelig et succes-arrangement :)I går deltog vi som sædvanlig i grundejerforeningens Skt. Hans fest med fælles-hygge-spisning i det store telt, bål, snobrød og heks ved hyl i... Det var en super hyggelig aften med naboer og gode venner...

Og selvom vejret ikke just var noget at råbe hurra for - så kan vi i det mindste glæde os over at det forrige lørdag viste sig fra sin bedste side, så vi kunne nyde bålet i de idylliske omgivelser da vi holdt Skt. Hans fest sammen med min familie ved Gødstrup Sø. 

I dag er jeg brugt og har altså behov for bare at være, nyde søndagen uden planer og lade op til endnu en uge med fuld fart over feltet... puha - det er sørme godt at ferien snart banker på døren :)

Rigtig god søndag!!!

underskrift copy

torsdag den 21. juni 2012

Fødselsdag i Legoland

I tirsdags fyldte vores dejlige og fantastiske Silje-pige 4 år og hun blev selvfølgelig fejret med manér! Flag, morgen-fødselsdagssang, rundstykker og gaver - hvor er det altså STORT sådan at have fødselsdag!!!

Farmanden var jo i Sverige - men heldigvis kunne han være lidt med fra sidelinjen :)


En af gaverne var en børnebillet til Legoland og da Silje fik at vide at den skulle bruges på dagen blev hun SÅ glad :)
Jeg har længe haft en aftale med bedste-barndomsveninden om, at vi skulle tage afsted med vores unger på Siljes fødselsdag - vi havde en super fantastisk dag, som både ungerne og vi voksne NØD i fulde drag!!!
Vi valgte at købe sæsonkort så vi kan komme igen og igen - det gav mig en dejlig ro, at der ikke var noget der hastede med at komme videre til den næste forlystelse, så ungerne kunne prøve safaribilerne, frøhopperen, kålormen, mini-toget, flyvemaskinerne og alle de andre favoritter, lige så mange gange de ville!!! :)


Dagen sluttede på den aller-bedst tænkelige måde - vi hentede nemlig farmanden i lufthavnen og derefter spiste vi aftensmad på Mc Donalds :)
Jeg tror nok lige at der var en ny-4-årig der havde en helt igennem fantastisk fødselsdag!!!

underskrift copy

mandag den 18. juni 2012

Syge-dag

I dag har jeg været hjemme med mine to piger - de har begge været feberramte og bræksyge...

Energien har selvfølgelig været på lavblus - og det er der jo sådan set ikke noget at sige til med 39 i feber! - så der er blevet set tegnefilm og blundet på sofaen - dejligt, nødvendigt og egentlig ret hyggeligt når nu man er to "i samme båd"!!! :)


Appetitten har været ikke eksisterende... - kun lidt appetit til lækkert frugt har været der og så er det da heldigt at vi købte et par bakker lækre danske jordbær ved en lille gårdbutik på vej hjem fra Djursland i går - og også ret heldigt at det kun var den ene bakke vi spiste til dessert i går aftes med sukker og fløde til!!! :)


Så er der serveret - mums!!! :)


underskrift copy

Fotokursus Århus/København

Jeg tager rigtig mange billeder hver dag og jeg har længe overvejet om ikke jeg skulle tage på et fotokursus... Det jeg kan nu er jo bare selvlært og jeg kunne vildt godt tænke mig at lære mit kamera bedre at kende samt viden og gode fif fra en professionel fotograf...

I dag fik jeg en mail fra dagensbedste.dk og dér var altså et tilbud jeg ikke kunne sige nej til!!!

Så jeg har altså netop tilmeldt mig et fotokursus hos fotograf Jonas Frank i Århus/København til bare 299 kr (normalpris 999)... 
Jeg glæder mig allerede helt vildt!!!!

Måske det også er noget for dig?? Tilbuddet gælder 38 timer fra nu - så du skal skynde dig at melde dig til lige her hvis du vil med :)

Prøv lige at læse det her:


Drømmer du om at tage lækre billeder af familien, rejserne eller livets store begivenheder? Med halvanden times fotokursus hos Jonas Frank lærer du alt om kameraets små finesser, så du kan forevige de allervigtigste øjeblikke

Er du træt af dårlige billeder af de bedste øjeblikke? Uskarpe farver og dårlige vinkler? Måske du slet ikke ved, hvad dit kamera i virkeligheden kan præstere? Så kan fotograf Jonas Frank lære dig et par professionelle tricks, der gør dine fotos meget bedre.

Med halvanden times fotokursus kan du lære at tage billeder som de professionelle. Du lærer om billedbehandling, fototeknik og kameraets mange funktioner. 

Kurset er opdelt i 3 moduler:
Tips og tricks med fototeknik
Kend dit kamera
Billedbehandling og organisering

Du bliver undervist i Jonas Franks eget studie i Åbyhøj eller på Nørrebro i København, så tag kameraet under armen og lær at tage fantastiske billeder. 

Kursusdage i København:
2. juli kl. 19.30-21
3. juli kl. 17-18.30
3. juli kl. 19.30-21

Kursusdage i Århus:
3. september kl. 19-20.30
4. september kl. 19-20.30
10. september kl. 19-20.30
12. september kl. 19-20.30
17. september kl. 19-20.30 


underskrift copy

søndag den 17. juni 2012

Plan-ændringer

I dag var planen jo at vi skulle have været i Ree Park sammen med mine forældre, mormor samt min søster og svoger - en udflugt der havde været planlagt i ret lang tid...

Meeen lige i sidste øjeblik ændrede vi planen - nærmere betegnet på p-pladsen ved Ree Park!! Det stod nemlig ned i stænger og derfor besluttede vi os alle for at køre til Kattegat-centret i stedet for...

Det var den helt rigtige beslutning og vi havde en virkelig hyggelig og dejlig dag!!!

Det er syv år siden vi besøgte haj-centret sidst og det var bestemt et spændende gensyn :)

Vi så sæler, dragefisk, elektrisk ål, piratfisk, kuglefisk, rokker, havkat og en masse masse andre fascinerende  havdyr... Og så var der hajfodring og træning af hajerne - det synes jeg var noget af en oplevelse at se!!


Farmanden skal arbejde i Sverige de næste par dage, så han er kørt med min søster og Henrik til København. Han overnatter så hos dem og flyver til Sverige i morgen tidlig...

Herhjemme er de trætte mindstemus puttet - Sijle med 39,7 i feber - ØV!!!

Udenfor er der tændt op i grillen og så er der dømt fodboldhygge i sofaen sammen med mine to store og meget fodboldinteresserede unger :)


Rigtig god fodboldaften til alle - NØJ hvor bliver det spændende!!! :)

underskrift copy
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...