menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy

tirsdag den 1. september 2015

NU er jeg altså tilbage!! :)

Godt så!

Endelig har jeg fået taget mig sammen til igen at lave et indlæg på min blog - og nu har jeg altså reelle planer om igen at blive "blogger by heart" <3

Dét har jeg har nemlig før været og elskede det!! - det var en livsstil for mig altid at have mit kamera på mig og på den måde dokumentere min og familiens hverdag... og så elskede jeg at sætte mig ved computeren og udgive et indlæg om dagens bedrifter, mine tanker eller hvad det nu lige var jeg synes var vigtigt lige dér... 

Jeg knus-elskede det og bloggen blev vel nærmest som en dagbog om mig, min familie og vores liv sammen... Mine unger elskede det også - for de kunne jo se de billeder af vores hverdag og oplevelser, som ellers bare ville ligge gemt på computeren eller på telefonen... og bedst af alt, så var der jo tekst med til billederne, så historien bag blev fortalt og husket... 

Faktisk kan mine børn stadig - ret ofte - finde på at logge her ind på bloggen, hvor de læser tilbage og nyder billeder, tekst, kommentarer og ikke mindst alle minderne... 

Da Instragram meldte sin ankomst for nogle år siden, var det som om at det gik ind og erstattede bloggen - det var på mange måder en noget nemmere måde for mig at "blogge" på i en travl hverdag... Bare lige tage et billede, uploade det med det samme og så bare lige tilføje en tekst og et par emojis... 

Jeg har på alle måder taget denne nemme, skønne og inspirerende app til mig og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at den er kommet for at blive hos mig!! ;)

MEN jeg savner altså bare stadig dét at blogge - sådan rigtigt! På min helt egen blog! For min egen skyld og for mine børns skyld... Jeg savner at få noget mere tekst på mine IG billeder... Jeg savner at kunne fortælle historien, tankerne, tips og idéer... Jeg savner at sætte mig ned ved tastaturet - finde roen og bare skrive... :)

Så efter nogle års pause har jeg altså valgt at tage skridtet, hanke op i mig selv og melde mig ind i den skønne blogverden igen... sådan 'for real'-agtigt og ikke bare et indlæg en gang hver anden, tredje måned eller hvert halve år ;) 

Jeg har valgt at fortsætte på min gamle blog - i stedet for at oprette en ny... Der ligger nemlig SÅ mange dejlige minder her på bloggen og jeg synes den fortjener igen at blive vakt til live :)

Det bliver noget nær det samme den kommer til at handle om, nemlig: Mig, min familie, mine skønne unger, min dejlige mand og ALT hvad vi foretager os af spændende, sjove, hyggelige, seje, kreative ting... Hverdag, oplevelser, rejser, tanker, DIY, opskrifter, idéer og udflugter... Jeg vil dele ud af lidt af det hele og håber selvfølgelig at nogen vil synes det er inspirerende at følge med - igen eller som nye følgere... Men i bund og grund er det jo, som sagt, helt igennem for min egen og familiens skyld - så vi kan mindes, glædes og huske!!! :)

'For der er ingen der kan love dig imorgen' <3 

underskrift copy

9 kommentarer:

 1. Maria (pruttensejermand)1. september 2015 kl. 14.10

  Velkommen tilbage! Glæder mig til at følge dig både herinde og på IG ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK søde Maria <3
   Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med at blogge igen - jeg har virkelig mange indlæg i tankerne, som jeg ser frem til at få kradset ned ;)

   Slet
 2. Jeg tror der er mange bloggere som har givet blogland endnu en chance i forbindelse med to do/da ta september :-)
  Jeg er i hvertfald en af dem som har givet min blog en chance til og prøve at få lidt gang i blogverden igen, for det var jo så hyggeligt.
  Kender det ALT for godt det med IG, det er bare så meget nemmere, men bare lidt mere upersonligt i forhold til bloggen :-)
  Kh Sabrina / brineh.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sabrina
   Hvor dejligt at høre at det ikke kun er mig der har fået lysten til at puste liv i blogverdenen igen!! :)
   Jeg har dog slet ikke hørt om special event i september ;) men det lyder spændende!! Og mega-fedt hvis det kan sparke gang i flere af de blogs der har holdt års pause - som min!! ;)
   Kh Tina

   Slet
 3. Hej Tina, dette er lige en test for og se om jeg gør det korrekt ��

  SvarSlet
 4. Hej Tina, så tror jeg der er "hul" igennem - det var mig der lavede en test før for og se om jeg kunne få det til og virke. Jeg havde skrevet en laaaaang besked til dig og da jeg vil udgive forsvinder det hele �� Øv øv. Så nu forsøger jeg igen. Jeg har længe fulgt dig på både Facebook og IG med stor interesse. Så det her med en blog lyder super spændende og jeg vil elske og kunne følge med I dit liv sådan lidt på sidelinjen. Du er altid enormt velformuleret, ligger de dejligste billeder op der går rent ind, viser et kæmpe overskud og er i det hele taget bare en STOR inspiration for mig som også har en firkløver familie �������� Jeg vil med glæde og spænding følge med i jeres liv - jeres hverdag - jeres fantastiske ferier og i det hele taget bare følge du og Morten og jeres 4 dejlige børn �� De bedste hilsner fra Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære søde Camilla
   Tusind TAK for din dejlige kommentar og de søde rosende ord - jeg bliver jo helt forlegen!! ;)
   Jeg er glad for at høre at du nyder at følge med - og fortsat har lyst til det!! :D
   TAK!!! <3
   Kh Tina

   Slet
 5. Velkommen tilbage. Jeg glæder mig til at følge dig og din families hverdag igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind TAK for din søde kommentar :)
   Dejligt at I er nogle der har lyst til at følge med her på bloggen!! :D
   Kh Tina

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...