Libbie med bloggen Binemor opfordrer andre bloggere til "udveksling af lækre hverdags-retter henvendt til den travle børnefamilie"
- Og det synes jeg er en rigtig god idé!!! Vi kunne nemlig også godt trænge til at få udvidet vores udvalg af favorit-opskrifter herhjemme!!!
Tilmeld dig hos "Binemor" hvis du har lyst til at bidrage med en favoritopskrift :)
Den opskrift jeg vil smide i puljen er vores opskrift på "pandekager med oksekødsfyld" - En lækker ret, som selvfølgelig kræver lidt tid i forhold til at bage pandekagerne... Men madpandekager kan jo også købes færdiglavede og så bare lunes og fyldes med kødsovsen!! :)
Pandekager med oksekødsfyld
(4 personer)
Du skal bruge:
Dej: (Du kan selvfølgelig også købe madpandekagerne i supermarkedet)
Dej:
Bag pandekagerne i smør på panden - de må ikke være for tynde!!!
Velbekomme!! :)
- Og det synes jeg er en rigtig god idé!!! Vi kunne nemlig også godt trænge til at få udvidet vores udvalg af favorit-opskrifter herhjemme!!!
Tilmeld dig hos "Binemor" hvis du har lyst til at bidrage med en favoritopskrift :)
Den opskrift jeg vil smide i puljen er vores opskrift på "pandekager med oksekødsfyld" - En lækker ret, som selvfølgelig kræver lidt tid i forhold til at bage pandekagerne... Men madpandekager kan jo også købes færdiglavede og så bare lunes og fyldes med kødsovsen!! :)
Pandekager med oksekødsfyld
(4 personer)
Du skal bruge:
Dej: (Du kan selvfølgelig også købe madpandekagerne i supermarkedet)
- 4 dl mælk
- 3 æg
- 200 g (3½ dl) hvedemel
- 1/4 tsk salt
- smør til bagning
- 400 g oksekød
- 2 spsk rødvinseddike
- 2 tsk salt
- peber
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- ½ chili
- 1 spsk olivenolie
- 6 spsk hakkede tomater fra dåse
- 2 spsk koncentreret tomatpuré
- 1 lille dåse majs/ 2 dl frosne majs
- Ost til gratinering
Dej:
- Hæld mælk i en skål og slå æggene ud i mælken.
- Tilsæt de resterende ingredienser og pisk til en dej uden klumper
- Lad dejen hvile mindst ½ time i køleskabet.
- Rør kødet med eddike salt og peber.
- Pil løg og hvidløg og hak fint.
- Skær chilien midtover, fjern kernerne og hak den fint.
- Varm olien op i en gryde og svits løg, hvisløg og chili i olien i 2 minutter.
- Kom kødet i og brun det.
- Rør tomater og puré i.
- Lad det simre i cirka 15 minutter og afkøl.
- Rør majsene i - husk at hælde vandet fra.
Bag pandekagerne i smør på panden - de må ikke være for tynde!!!
- Når du har bagt alle pandekagerne, lægger du en stribe fyld på hver og ruller dem sammen.
- Læg pandekagerullerne tæt sammen i et ovnfast fad.
- Drys evt lidt revet ost over og sæt dem i ovnen 10-15 minutter.
Velbekomme!! :)
FEDT FEDT FEDT Tina :)
SvarSletDet er lige en opskrift til mine smagsløg!
Den er hermed printet.
Tak fordi du ville lege med :)
kh Libbie