Da jeg hentede mine to store guldklumper i går, var det et par børn der glædede sig rigtig meget til at komme hjem til eftermiddags-hygge med rester fra den fødselsdagsfest vi havde holdt i ungdomsklubben aftenen forinden!
Så vi råhyggede med the, boller og lagkage til den helt store guldmedalje – hverken sundt eller nærende, men fantastisk lækkert og dét skal der altså også være plads til engang imellem!!!
Jeg elsker at prøve nye opskrifter og til aftensmad i går lavede jeg en rigtig lækker og nem gryderet “kylling i kokosmælk” med kartoffelmos til (opskriften er fra voresboern.dk) – det var en hitter hos børnene og de åd bogstavelig talt!!!
Her kommer opskriften som jeg er nødt til at dele med jer:
Ingredienser:
2 spsk olie
1 lille finthakket løg
1 spsk finthakket ingefær
1 tsk finthakket hvidløg
2 tsk karry
400 g kyllingefilet i strimler
150 g gulerødder i små stave
100 g grønne bønner
½ porre i strimler
¾ dåse kokosmælk
2 dl hønsebouillon
Salt eller fiskesovs
Maziena til jævning
Sådan gør du:
Olien varmes op i en wok eller stor pande. Løg, ingefær, hvidløg og karry sauteres i to minutter.
Kyllingestrimlerne tilsættes og steger i 2-3 minutter. Gulerødder, bønner og porre steges med.
Kokosmælk og bouillon hældes på, og det hele simrer i 10 min. Pas på, det ikke koger.
Smag til med salt eller lidt fiskesovs og jævn retten med maizena udblødt i koldt vand. Server retten med kartoffelmos.
Velbekomme :)
Altid dejligt med eftermiddagshygge:-) KH Christina.
SvarSlet