tirsdag den 30. marts 2010

Nu som "blog-ejer"

Iiiihhh hvor spændende - nu har jeg en blog!!!! :o)Jeg har i et stykke tid gået med tanken om at oprette en blog, men har ikke rigtig "turde" tage skridtet... Jeg ved egentlig heller ikke om det er noget for mig at blogge, men lad det nu komme an på en prøve :)Lige nu sidder jeg i mine forældres sommerhus i Søndervig, hvor jeg nyder påsken sammen med mine 4 dejlige børn og mine forældre (min søster ankommer i morgen og min mand kommer på torsdag når han har spillet den første turneringskamp i fodbold i år).

Der er ro i huset - både børn og forældre sover - og mens jeg sad og lurede lidt rundt på forskellige og meget inspirerende blogs, blev jeg enig med mig selv om, at nu skulle det være - og VUPTI.... så har jeg en blog :o)Min idé med bloggen er at skrive om det der sker i mit og min families liv - om det er interessant for andre, det må tiden vise... Jeg er ihvertfald spændt på denne nye "verden"!!! :)

2 kommentarer:

 1. Hej Tina...
  Jeg kan sagtens huske dig... :) Det var da et vildt sjovt sammentræf, at du fandt herind på den måde, og så ligefrem samme dag.. Det er sket enkelte gange før, at nogen fra byen el gmale bekendte har fundet herind via et el andet google link, og man bliver vildt overrasket når det så er en man kender.. :)
  Vil da glæde mig til at følge med her hos dig.. Det er en skøn verden, når man først kommer ind i den, med mange gode ideer..
  Og ja vi ses da med barnevognen... Var i kirkecenteret i tirsdags, men der var ikke så mange, nok pga påsken... :) Det lyder dejligt med en sommerhus tur, vi er også i sommerhus og nyder det, på trods af vejret...
  kh Rakel.

  SvarSlet
 2. Velkommen i Bloglandia. Jeg håber du bliver rigtig glad for at blogge, selv kunne jeg slet ikke undværre den verden nu hvor jeg først er kommet igang.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...