lørdag den 19. januar 2013

Gård-besøg

Her hos os elsker vi både dyr og gratis-oplevelser, så derfor benytter vi os ALTID af muligheden for et gård-besøg når de danske landbrug åbner dørene op for offentligheden - ganske gratis!!!

Det sker to gange om året (måske mere?) - om foråret, når øko-køerne lukkes på græs... Og om efteråret når forskellige gårde holder "åbent landbrug"...

Begge arrangementer er altid en stor oplevelse for både børn og voksne - så jeg vil virkelig anbefale jer at tage afsted :)

I år inviteres vi til øko-dag den 21. april 10.00-1400 (køerne lukkes på græs præcis kl. 12.00) - du kan læse mere ved at klikke lige her!!

Og så er der Åbent Landbrug den 15. september 2013 10.00-16.00 - Du kan læse mere ved at klikke lige her!!

Til Åbent Landbrug 2012 besøgte vi en svinefarm på Mors... Vi besøger jo altid landbrug med køer til øko-dag, så vi synes det er ret så spændende at opleve noget andet, når nu muligheden er der ;)

Det var en fantastisk dag - ungerne og jeg stor-nød alle de spændende oplevelser!!!

Vi besøgte selvfølgelig grisene i stalden og det i sig selv var ret overvældende - Udover at vaske hænderne grundigt, fik vi også en heldragt udover vores tøj og så skulle vi stille skoene og iføre os landbrugets gummistøvler... Dette selvfølgelig for at minimere tilførslen af bakterier fra os til grisene...!!!

Lugten og lydene i stalden håndterede ungerne med bravour! (jeg kan nemlig selv huske hvor sart jeg var som barn når jeg var med min morfar på besøg i en svinestald ;))

Og åååhhh, hvor er de altså kære sådan nogle grise... De små er bedårende og ret så nysgerrige - men jeg synes altså også at de store svin er noget så søde!! :)

Efter besøget i stalden var der mulighed for at få en tur i én af de store traktorer - og jeg skal da lige love for at det hittede hos Noah!!!

Landbruget havde en mark der skulle pløjes og det havde de så valgt at gøre denne dag, så børnene kunne komme med - pløjede en bane på marken og kørte tilbage og hentede et nyt barn - SÅ genialt tænkt!!!

Det var en KÆMPE oplevelse for Noah - Han var SÅ begejstret at den søde rare landmand gav ham lov til at sidde på skødet og styre traktoren - arhmen altså, der var ikke et øje tørt hos den taknemmelige mor!!! :)


Pony-ridning var der sørme også på programmet og her var det Silje-pigen der var i sit es ;)Behøver jeg at sige at vi allerede har sat kryds i kalenderen den 21. april 2013 og den 15. september 2013?? ;)

underskrift copy

2 kommentarer:

 1. Nej så skoj! :-D har funderat på att göra ett likadant besök med barnen men har liksom inte blivit färdig till det än. Men nu får jag nog se till att boka in en tur till en gård :-) Fina bilder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde Li :)
   Ja, I må da afsted på et gård besøg!! Det er en fantastisk oplevelse for både børn og voksne!!
   Kh Tina

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...