fredag den 25. januar 2013

Fredag... Aaaaahhhhh!!!!

Åh altså, hvor jeg bare elsker fredage - det er bare en helt særlig dag, hvor udsigten til en dejlig weekend ligger og ulmer på den gode måde, og hvor hygge og ro bare fylder hele huset!!! I love it!!! Aaaahhhh!!!

Energien begynder så småt at vende tilbage i kroppen og jeg kan mærke at sygdommen er på retur - fantastisk og helt klart tiltrængt!!!

Eftermiddagen har stået på total fredagshygge med brød og kage fra den lokale bager - stearinlys og sodavand på bordet og så lige tændt op i pejsen!!! :)


Aftensmaden har ungerne valgt - Risengrød!!! Og man skal jo ikke stille spørgsmålet "Hvad har I lyst til at få til aftensmad i aften?", hvis ikke man ønsker et svar - vel...!!! Så selvom det bestemt ikke liiiige var det min mave havde lyst til at spise denne fredag aften, ja så blev det altså sådan alligevel - for jeg spurgte jo selv ;)Status på aftnen er nu:

  • Alle fire unger har været i bad
  • Lillebror har set det DisneySjov han skulle se mens han spiste fredagssnolder og sover nu sødt i sin seng
  • Storebror er sendt til Børnedisko-aften med fastelavnstema - udklædt som vampyr-fe??
  • Pigerne hygger i stuen med fredagssnolder og Disneyfilmen "Bolt".
  • Moren nyder roen, blogger, rydder op og glæder sig helt vildt til sofa-hygge med X-factor og popcorn sammen med pigerne lige om lidt :)
Rigtig god fredag aften til alle derude :)

Og så lige et billede af Daniel som vampyr-fe (- nogle gange har de altså lidt mærkelige idéer de store drenge!!?) ;)underskrift copy

1 kommentar:

  1. Ja - fredag er helt klart den bedste aften i week-enden. I hvert fald - når man har fri i week-enden.
    Daniel - du ser altså noget uhyggelig ud. Håber ikke du har pakket dette "outfit" ned i bagagen til skiferien : O ))

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...