lørdag den 26. januar 2013

Lyst til Disneyland - IGEN!!!!

Sidste år i påsken var vi i Disneyland Paris 2 voksne og 5 børn for bare 4300 kr inkl. morgenmad, 3 overnatninger og 4 dages entré til Disney-parkerne... Det var SÅ vildt billigt at vi bare måtte slå til - og faktisk har jeg det lige præcis sådan igen, for det er stadig vildt billigt at komme derned i det tidlige forår!!!

Jeg har lige været inde og undersøge det - sådan bare for sjov selvfølgelig! - og vi kan komme afsted i midten af marts, 2 voksne og 4 børn med helpension, 3 overnatninger og 4 dages entré til parkerne for bare 6000 kr - det er skisme næsten for billigt til ikke at slå til!!! Og hvis ikke lige vi stod og skulle på skiferie om nogle uger, så er jeg ret så sikker på at vi lige havde nuppet endnu en ferie i de fantastiske og eventyrlige parker!!!

Jeg drømmer mig nu alligevel lidt tilbage og stor-nyder billederne der nede fra - uha, hvor var det en fantastisk tur!!!

Du kan læse mere om ferien i dette indlæg og i dette indlæg og i dette indlæg :) - måske du også får lyst til Disneyland (igen)?? ;)
underskrift copy

4 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Disneyland er fantastisk! hvor har du fundet tilbuddet henne?
  God weekend til jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er hos Magic Tours :)
   Det kan godt være lidt besværligt at finde frem til det aller billigste, da de kører med flere forskellige tilbud i øjeblikket... Men I må prøve jer frem eller ringe til dem - de er rigtig søde til at hjælpe :)
   God weekend til jer også!!
   Kh Tina

   Slet
 3. Øjj - det var godtnok billigt, det tror jeg da vi skal tjekke ud :)
  Viola har en remse for tiden når hun skal sove - om allllle de steder hun skal hen... tivoli, legoland, cirkus, zoologisk have, hjem til Elvira (!) og i svømmehallen og og og... Mon ikke disneyland ville passe virkelig godt ind i planerne?!

  Ha´ en dejlig weekend.

  Kh. Betine

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...