søndag den 29. marts 2015

Skiferie... - en fantastisk ferie for hele familien!!!

Da jeg for 15 år siden mødte Morten havde jeg aldrig prøvet at stå på ski og havde ihvertfald aldrig nogensinde troet at jeg ville kunne blive vild med dén form for ferie...!

Morten er vokset op med skiferier og var selvfølgelig allerede en mega sej skiløber da jeg lærte ham at kende... og han prøvede ihærdigt at overtale mig til at tage med...

Jeg havde MANGE fordomme - men mest var det jo nok at jeg på ingen måde kunne se formålet med at bruge så mange penge på en ferie i ekstrem kulde og så endda med et par brædder på fødderne, så man risikerer at brække både arme og ben... Så var jeg altså mere til at bruge pengene på en charterferie til sydens sol og lækre pools...!

I 2009 gav jeg mig endelig... lod mig overtale til at give det en chance og vi tog afsted på vores allerførste skiferie til Hemsedal i Norge, sammen med en stor flok fra vores nærmeste familier - og så var jeg ellers bidt af denne fantastiske ferie-form ;)

Siden dengang har vi været afsted fire gange og det er dermed gået hen og blevet en dejlig og tilbagevendende familietradition med skiferie til dette smukke og børnevenlige skisportssted - og igen i år var vi afsted i uge 10...

Vi var 16 familie-medlemmer denne gang og vi boede sammen i en stor hytte lige ved siden af pisten, så vi kunne tage skiene på ude foran hytten og derfra køre direkte ud på pisten... ligeledes kunne vi jo så lige suse ind til hytten og spise frokost når det var ved den tid - det er simpelthen SÅ lækkert og helt klart noget vi prioriterer højt hver gang vi skal booke hytte!!!

Det er simpelthen den allermest fantastiske form for ferie og vi er alle 6 blevet helt vilde med at have et par ski på fødderne... Vi elsker dén måde vi er sammen på - en aktiv ferie med masser af grin, udfordringer og smuk natur kombineret med hyggelige aftner i hytten med spil, snak og historier om dagens dejlige oplevelser <3

I år blev året hvor de to yngste også "knækkede ski-koden" og vi kan nu stå sammen allesammen på de grønne piste... De yngste var på skiskole sammen med deres kusine og mens de trænede deres ski-færdigheder sammen med en dygtig og sød norsk ski-lærer, kunne vi andre fire stå sammen på både røde, blå og sorte piste...!!!

Det er SÅ mega fedt - og jeg glæder mig allerede til vi skal afsted igen... forhåbentlig allerede til næste år...!? ;)

Hele familien Groth på ski <3

Noah, Silje og kusine Andra - sammen med Valle, som er "maskotten" i Hemsedal 

Noah i "karrusellen" i Valle-land

Vores fire skønne unger tager sig lige et hvil i sneen efter en dejlig lang dag på pistene

Fantastisk og ubeskrivelig smuk natur 

Naturligt trætte unger slapper af med Ipads og mobiler inden sengetid

På vej til færgen gjorde vi holdt på restepladsen med udsigt til øen Utøya og fik en snak om den meningsløse masakre der udspillede sig dér sommeren 2011 <3

1 kommentar:

  1. Dejlige billeder - og dejligt med liv på bloggen! Jeg er gået helt i stå og overvejer at lukke min ned; men er ikke helt klar til det endnu :-)
    Go påske til dig og dine <3
    Kh Karen

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...