søndag den 20. marts 2011

De tre Bukke Bruse

I dag skal jeg sammen med Daniel, Freja og Silje høre fortællingen om “De tre Bukke Bruse” på Hovedbiblioteket i Viborg.
Daniel og Freja kender selvfølgelig historien rigtig godt, men for at være sikker på at Silje kan huske den, har vi læst den på bog mange gange i dag.Silje synes den er spændende og hun har også selv kigget meget i bogen her ved sit Boobles-bord :)Jeg er ret spændt på hvad Silje siger til at være med til “teater”, for det er faktisk første gang hun er med – altså sådan rigtig ihvertfald, hvor hun har haft alderen til at kunne forstå handlingen af det der foregår…

underskrift copy

3 kommentarer:

 1. Rigtig god fornøjelse. De plejer at være gode til at arrangere den slags på biblioteket.

  Min datter gik til håndarbejde under biblioteket, og opvisningen foregik altid på skakbrættet. Nu er den flyttet til musikafdelingen.

  De tre bukke bruse er en af de historier, jeg har fortalt mine døtre mest, da de var små. Den var spændende, fordi der var så mange dramatisk og lidt farlige højdepunkter :)
  God søndag

  SvarSlet
 2. Så koselig blogg dette var! Legger meg til som følger:)

  SvarSlet
 3. Mette: Ja, de er altså bare fantastiske til at arrangere gode børneoplevelser på biblioteket til billige penge!! Også denne gang var det en succes!
  Bukke Bruse er også én af de bøger vi har læst rigtig rigtig meget for vores børn - den har nemlig den dér spænding, ender godt og så er den kort og let-forståelig :)
  Jeg er godt nok spændt på hvilken dag Café-turen bliver - jeg håber det bliver en dag hvor jeg kan, for jeg vil så gerne møde jer allesammen :)

  Carina: 1000 tak for de søde ord og velkommen til :)
  Jeg kigger lige ind til dig - for det er så hyggeligt at følge hinandens blogge :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...