søndag den 20. marts 2011

Min lille solstråle :)

Vi har jo været til dukketeater i dag for at se "De tre Bukke Bruse" og det var en dejlig oplevelse!!

Vi kom lidt før tid og fik en lille snak med fortælleren/dukkeføreren. Hun hed Kirsten, var næsten 70 år og pensionist. Hun fortalte, at hun elsker at bruge noget af sin fritid på at lave dukketeater for børn og har gjort det i mange år. Hun var bare super sød!!

Mens vi ventede på at det skulle gå i gang legede mine børn selv de tre bukke bruse - de brugte Siljes trold som... ja selvfølgelig trold :)
Der er vist ingen tvivl om at det her er den store Bukke Bruse der er på spil :)


Kirsten havde en rigtig hyggelig måde at opføre stykket på og var god til at inddrage børnene - de nød det, men jeg må indrømme, at det jeg nød allermest var at opleve Silje som teater-tilskuer for første gang, sådan rigtigt! - Hun strålede som en lille sol, svarede når der blev spurgt om noget (ikke altid rigtigt!), observerede de andre børn omkring hende og gjorde/sagde det samme som dem - Åh, hvor var hun altså bare sød!!!

Jeg kunne desværre ikke rigtig komme til at tage billeder af hende under selve forestillingen, men da det hele var slut, måtte børnene komme op på scenen og røre ved/lege med dukkerne, og her var hun også lige i sit es :)Silje var slet ikke til at få med hjem igen - hun var bare SÅ optaget af dukkerne og ville rigtig gerne have den lille Bukke Bruse med hjem :)
Det endte med, at Silje hjalp Kirsten med at pakke dukkerne ned i kufferten igen - så vi var altså de første der kom og de sidste der gik (sådan er det faktisk ofte, for vi skal da have max ud af de oplevelser vi får!! ;) 


Og så sluttede vi selvfølgelig lige teater-turen af med et besøg på Børnebiblioteket, hvor Silje fik lånt en ordentlig stak af yndlings-serien for tiden :)


underskrift copy

9 kommentarer:

 1. Hej med dig!

  Så fik jeg lige flytte mig med på din blog! Jeg kunne jo ikke helt forstå der ikke skete så meget på den gamle blog! Hehe!
  Hvor er det skønt at høre om jeres tur ind og se De tre Bukke bruse.

  Knus Mie

  SvarSlet
 2. Hej Mie :)
  Dejligt at du har lyst til at følge mig herover til min nye blog - det varmer :)
  Jeg har meldt mig som fast læser hos dig også, jeg synes det er så hyggeligt at følge hinandens :)
  Og så kan jeg læse at du også er fra Viborg området :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 3. Så koselig blogg.Legger meg til som følger.

  SvarSlet
 4. Så fint... man kan virkeligt se hun er optaget.. :)
  Hyggeligt lige at se hinanden, selvom det var i rema og kort.. ;)

  SvarSlet
 5. Nina:
  Tak for de søde ord og velkommen til :)
  Jeg kigger da lige ind til dig!!

  Rakel:
  Ja, det var SÅ sødt og virkelig dejligt at hun bare levede sig ind i det, hørte efter, observerede og bare var med på en sådan rigtig "jeg-skal-snart-i-børnehave-agtig-måde" - Skønt!! :)
  Og ja, det var som altid hyggeligt lige at støde på hinanden - jeg kunne nu godt snart bruge en krea-dag/aften, så vi rigtig kunne snakke :)

  SvarSlet
 6. Sikke en dejlig oplevelse og fine billeder af opmærksomme Silje.
  Klem

  SvarSlet
 7. Hej Tina

  Nu er fastelavn jo godt nok ovre, men "kan du gætte hvem jeg er...???" :) Det er bl.a din skyld jeg er her - og mon ikke jeg kunne lokke dig til at hjælpe mig ved lejlighed - denne verden er jo HELT ny for mig. I hvert fald fra denne side af blogverdenen.
  Har du et gæt - eller skal der ledetråde til?
  Kh

  SvarSlet
 8. Mette: Ja, det var virkelig en rigtig dejlig oplevelse og fantastisk at hun bare var SÅ vild med det!
  Der stod nemlig i brochuren at det var for børn over 3 år og IKKE yngre... Men jeg tog chancen og det gik jo bare over al forventning - så kan man da ikke andet end at være en ret så stolt mor :)

  Thehuset/Laila ;)
  Selvfølgelig kan jeg da gætte hvem du er :) Allerede da jeg så beskeden på min mail (uden billede) vidste jeg med det samme at det var dig - og jeg har da egentlig også bare ventet på at du skulle blive blogger :)
  STORT tillykke med din nye blog, hvor er det spændende!!!
  Knus Tina

  SvarSlet
 9. Godt gættet, Tina :) Måske det kommer mere bag på mig selv end det gør på dig, at jeg nu har en blog :O)? Jeg er spændt på at se, hvor den fører mig hen - en ting er sikkert: Det skal nok blive endnu en tidsrøver, som jeg må administrere.
  Din blog har jeg jo fulgt med på uden en konto indtil nu. Den er bare så skøn. Dejlige billeder og altid med kærlighed til dine skønne børn. Stor respekt og en lille undren over, hvordan du kan have så mange flere timer i døgnet end jeg :)
  Knus Laila

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...