fredag den 11. marts 2011

Søde Maileg kaniner

I går kom jeg lige til at bruge lidt penge, selvom det slet ikke var meningen... Jeg modtog nyhedsbrevet fra Olisan.dk og så disse nye søde brune Maileg kaniner, som jeg altså bare slet ikke kunne stå for!!

Pigekaninen hedder Abby og har den fineste gule sommerkjole på - drengekaninen hedder Alex og er ret sej med hættetrøje og stribede forårsbukser!!

Nu da påsken er lige rundt om hjørnet, er det da vist også ok at købe lidt "påskepynt" og så er det endda noget pynt der kan leges med hele året rundt :) - og 129 kr pr stk er da heller ikke så slemt!!
Nu glæder jeg mig bare helt vildt til at modtage pakken med posten - det er noget af det bedste ved at bestille over nettet ;)

2 kommentarer:

  1. JA DE ER BARE NICE. Husk nu Tina at vi jo skal på handel hos Maileg til november. Der kan man også købe påske ting til billige penge. Kan godt forstå, at du ikke kunne modstå de fine påskeharer :)

    SvarSlet
  2. Ja, jeg tænkte godt nok på at vi jo skal handle hos Maileg senere på året, men så blev jeg enig med mig selv om at disse 2 som er nyheder nok ikke sælges :)
    Men måske jeg så kan købe tilbehør til dem til efteråret i stedet for eller måske nogle venner til dem ;)
    Kh Titi

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...