mandag den 7. marts 2011

Da jeg åbnede hoveddøren i morges...

... blev jeg mødt af noget helt fantastisk som jeg ikke synes at have oplevet før i år - nemlig fuglefløjt


Wauw altså, hvor var det dejligt og virkelig forårsagtigt sammen med sol og blå himmel - Lynhurtigt blev det besluttet at det er i dag vi begynder cykel-til-skole-sæsonen herhjemme!!!


Virkelig skøn måde at starte en ny uge på og hold da op, hvor er Freja altså blevet for sej til at cykle - vores tur rundt om søen har virkelig vist sig at være rigtig godt givet ud!!! :)

4 kommentarer:

 1. Nemlig. Det er så skønt. Her til morgen måtte jeg dog tage bilen med den yngste fordi vi lige skulle have en kæmpe papkasseost med i børnehaven...

  SvarSlet
 2. Åh hvor er det dejligt at se, at Freja og Daniel kan følges ad til skole. Skønt med forår, både vintergækker og fuglefløjt. En af mine patienter fortalte i dag, at ham og konen havde været ved Stadil Fjord i går for at se fugle. De så både Viber, Lærker og Stære. Så er foråret på vej.

  SvarSlet
 3. Marina:
  Tihi :) Jamen, når man skal have en papkasseost med i børnehave, så er man da også nødt til at tage bilen - det må siges at være en ok undskyldning :)

  SvarSlet
 4. Mutti:
  Ja, det er virkelig fantastisk at den tur rundt om søen har gjort Freja til en sikker cyklist.
  Da vi cyklede ned af bakken sagde Freja: "mor det er ligesom at stå på ski - men i stedet for at plove skal jeg bare træde på bremsen for ikke at køre for hurtigt" :)

  Det dér med fuglene, det er virkelig fantastisk - jeg har jo før hørt solsortene og gråspurvene, men i dag var det bogfinkerne der fløjtede deres forårssang. Og ja, når lærken er kommet, SÅ er det forår!!! Der findes ikke noget mere forårsagtigt end lærkens sang ved sommerhuset - nu glæder jeg mig allerede til påske, hvor vi igen skal i sommerhus :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...