onsdag den 2. maj 2012

Det allerfineste portrætbillede

Vores Silje-pige har en fantastisk alder lige nu, hvor hun finder på de sjoveste, dejligste og mest fantastiske ting og kommer med det ene guldkorn efter det andet - og NØJ, hvor vi nyder det og får mange gode grin!! Hun er simpelthen SÅ sød :)

En dag, hvor vi andre sad og spiste aftensmad (Silje skulle ikke have noget, for det var ikke lige én af livretterne og så sover maven altså! ;) kom Silje resolut gående gennem alrummet og ind i stuen med et stykke papir og en tusch i hånden. Hun gik direkte hen til vores lave vinduesparti og satte sig ved siden af vores kat Liva som lå dér og sov... Og så gik hun i gang med at tegne mens hun indimellem lige kiggede over på Liva, for så at fortsætte med at tegne...

Vi andre sad derinde i alrummet - observerede hende og undrede os over, hvad hun mon lavede... Og pludselig slog det mig at hun da er i gang med at tegne et portrætbillede af Liva, helt og aldeles på eget initiativ - og ganske rigtigt!!!

Og så må jeg indrømme at jeg faktisk blev helt rørt, for hvor er det dog sødt tænkt - bare sådan lige...!!!

Heldigvis var Liva en dygtig model og blev liggende til portrættet var færdigt :)

Da Silje var færdig med at tegne, tog hun tegningen med ind på værelset - da hun kom ud igen, havde hun klippet portrættet til og fundet en rulle masking tape, for hun havde nemlig helt var start haft en idé med sit værk...

Nu hænger der nemlig det allerfineste portrætbillede på skabet ved Livas madskåle... - Jeg er sikker på at Liva er godt tilfreds med resultatet... omend hun har fået lige lovlig mange ben :)
underskrift copy

4 kommentarer:

 1. Sikke dog en fantastisk kreativ og sød ide Silje fik. Jeg er sikker på, at Liva nyder portrættet :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes simpelthen det var SÅ fin en idé og ja virkelig kreativt tænkt :) Jeg er også ret sikke på at Liva synes det er fint med sådan et portræt!!
   Kh Tina

   Slet
 2. Hvor er hun god! Og sikke en heldig Liva I har jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er faktisk også selv ret imponeret - det så bare så sødt ud som hun sad der og tegnede mens hun indimellem lige kiggede over på Liva... Arhmen der var jo næsten ikke et øje tørt herhjemme hos os :)
   Kh Tina

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...