lørdag den 12. maj 2012

Lettelse

Endelig endelig endelig er det begyndt at gå den rigtige vej herhjemme hos os og gudskelov for det...!!!

Vi har været både bekymrede, frustrerede, håbefulde og optimistiske - vi har virkelig kæmpet for at få hverdagen til at hænge sammen... Det har været hårdt og det har tæret enormt på overskuddet...

7 hele uger hvor det stille og roligt bare er gået ned ad bakke, for til sidst at kulminere... Og ja, heldigvis er det nu endelig, langt om længe, vendt...

Smerterne er ved at fortage sig og en MR-scanning har vist, at med daglig træning vil det hele blive helt og aldeles godt igen - fysioterapeuten siger at det måske allerede er til sommerferien, at kroppen er total "fit for fight" og klar til vilde udskejelser igen!!! :)

Åh, hvor er vi lettede - det kan slet slet ikke beskrives...

Lige nu er vi i fuld gang med at finde overskuddet tilbage igen - vi har virkelig kørt på ressourcerne de sidste par uger og nu skal de altså lades godt op igen - og vi er allerede godt på vej og hvor er det altså bare fantastisk!!! :)

Intet indlæg uden billede, så her får I lige et billede af mine elskede mindste-mus, som leger "Bjørnen sover" på trampolinen :)


underskrift copy

7 kommentarer:

 1. Kan slet ikk lige finde ud af det.. Er det dig der har været skidt el? :-( men det lyder godt at tingene er vendt trods alt... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rakel
   Jeg kan godt forstå at du ikke kan finde ud af det - det var også min mening ikke at gå i detaljer, men blot fortælle at vi har været igennem en svær periode som nu endelig er vendt og vi kan se bedring fra dag til dag :)
   Vi er virkelig lettede over at det hele bliver godt igen - puha, en forskrækkelse vi har fået!!! Et godt helbred er altså værd at sætte pris på!!!
   Vi kan altid snakke når vi ses, så kan du få lidt detaljer :)
   Knus

   Slet
  2. Det lyder som en barsk omgang.. Du skal ikke føle at du er nødt til at fortælle en hel masse, det er du slet ikke... :-)

   Slet
 2. Hvor er det dejligt at læse at I nu er på den anden side. Jeg ved ikke helt hvad det er der er sket, men det lyder bestemt ikke rart.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lotte
   Mange tak for din søde besked :)
   Som jeg skrev til Rakel vil jeg ikke gå yderligere i detaljer om hvad der er sket...
   Vi har virkelig fået en kæmpestor forskrækkelse og vi er meget meget lettede over de lyse fremtidsudsigter :)
   Kh Tina

   Slet
  2. Det skal du bestemt heller ikke føle dig forpligtet til at gøre.
   Nogle ting skal man holde inden for familien og sine nærmeste.

   Men det er aldrig rart når der sker noget slemt i familien. Men så dejligt at det hele endte godt.

   Slet
 3. Hej Tina!

  Det lyder til at have været en træls omgang I har været igennem - dejligt at høre at I er kommet på den anden side af det. Selv om man ikke skriver alt ned i detaljer, letter det ens hjerte at få skrevet lidt om det - og det er helt ok, at du ønsker at holde det inden for familien! Tanker herfra!

  Kh Karen

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...