onsdag den 6. april 2011

Hyggelige ting til haven i REMA

I denne uge har de i REMA disse søde fugle-foderhuse til 49,- Jeg er vild med kombinationen af flet og zink og så pynter den rigtig fint i det lille træ ved terrassen.


De har også zinkbaljer i forskellige størrelser - denne koster 60,- og skal til sommer pynte med farverige sommerfugleblomster lige her foran legehuset.


underskrift copy

3 kommentarer:

 1. Har også lige været i Rema....Dog blev det ikke til så mange fine hygge ting, men i stedet en greb, så jeg kan få gravet HELE køkkenhaven op....Og få gjort klar til at så og lægge kartofler. De hyggelige ting må vente lidt endnu. Så må jeg jo se, om Rema har noget på lager til den tid.
  Den fine grønne altankasse...Hvor har du anskaffet den henne. Den kunne gøre det så fint på altanen af legehuset ;-)
  Mvh Tina.

  SvarSlet
 2. Mette: Ja, jeg kunne simpelthen heller ikke stå for dem - specielt fuglehuset synes jeg er SÅ fint!!! Jeg har engang, for flere år siden, købt nogle lignende i Fakta til min mor og svigermor og så har jeg fortrudt lige siden at jeg ikke købte én til mig selv også :)

  Tina: Så får du da travlt i køkkenhaven :) Hvordan mon det går med dit eksamens-ræs og opgaveskrivning??
  De grønne altan-kasser købte jeg sidste år i en butik i latinerkvarteret i Århus til 75 kroner pr stk. - Jeg havde længe været på udkig efter de HELT rigtige altankasser til det nymalede og nyindrettede legehus og de her var altså bare et fantastisk perfekt fund!!!
  Butikkens navn kan jeg desværre ikke huske, men jeg skal nok skrive det til dig, hvis jeg kommer på det!!
  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...