tirsdag den 5. april 2011

Søndags-frokost på havnen

Det dér med at spise ude på restaurant eller café er altså ikke noget vi har gjort særlig tit med 4 børn, hvoraf de 2 er ret små, men i søndags gjorde vi det og børnene hyggede sig mindst ligeså meget som vi gjorde!!!

Vi holdt nemlig lige et par timers pause fra havearbejdet og kørte til Skive for at fejre Mortens fødselsdag med en super lækker frokost på "Restaurant Strandtangen", som ligger på havnen i Skive - Dét kan anbefales!!!

Der var den lækreste buffet med alt hvad hjertet kan begære - også børnevenlige retter!

Billeder af buffetten fik jeg desværre ikke taget, men der var bl.a.: Biksemad, spejlæg, frikadeller, kartoffelsalat, fiskefillet, pommes frites, mørbrad, oksesteg, svinekam, kylling, tarteletter, æg, rejer, laks, pålæg, sild, frugt, ostebord og sikkert meget mere som jeg slet ikke kan huske...

Prisen var lige til at overkomme - 130 kr for voksne og børn under 12 år betaler sin alder x 10 (hvilket vil sige, at Freja på 6 år betaler 60 kr - Daniel på 9 betaler 90 kr).

Efter frokosten var vi selvfølgelig lige en tur ved vandet, hvor der blev hygget, leget og kastet masser af sten ud!!!


underskrift copy

2 kommentarer:

 1. Det er altså bare nogle skønne billeder, Tina.
  Ren familieidyl :)

  SvarSlet
 2. Tak Laila :)
  Jamen, det var virkelig også et dejligt afbræk i en travl hverdag - og fantastisk at det sådan bare kunne lade sig gøre at vi med 4 (5 den dag) børn kunne NYDE at tage på restaurant!!
  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...