onsdag den 13. april 2011

Endelig kan Noah (næsten) helt selv!!!

Selvom det er super hyggeligt og dejligt - det dér med at made sit barn - så er det altså bare helt fantastisk når det selv kan.

For det første, fordi det jo er en del af barnets udvikling, at det lige pludselig finder ud af selv at håndtere en ske og at barnet STRÅLER af stolthed når det lykkedes at transportere maden på skeen hele vejen ind i munden uden at spilde det hele!!!

For det andet, fordi moren nu selv kan nyde sin mad uden hele tiden at have den ene hånd kørende, med en ske i hånden, i pendulfart fra barnets tallerken op til barnets mund.

Dét kan jeg så (næsten) nyde nu og det er bare SÅ dejligt!!!

Prøv lige at se vores dejlige Noah - som nu (næsten) helt selv kan - bare klø på, for øvelse gør mester!!! :)
Hmm, jeg kan da godt se at maden egentlig ikke ser specielt lækker ud, men det smagte altså virkelig godt - "Kødsovs med et låg af kartoffelmos", bagt i ovnen og serveret med hjemmelavet ribsgelé - Tro det eller ej, men det var et hit!! ;)

Opskriften kan du se lige her på min opskrift-side - du kan evt melde dig som fast læser af siden, hvis du er interesseret i inspiration til aftensmaden, for her deler jeg nemlig familiens favorit-opskrifter!!! :)

underskrift copy

2 kommentarer:

 1. Nåee, så er han blevet stor.. :)
  Carl Emil øver sig også, men kan ikke selv tage maden med skeen endu, men kan når han får stukket skeen med mad i hånden.. :)
  Den anden dag begyndte han at gå, så nu fræser han rundt over det hele.. :)
  Fantastisk.. kan godt forstå at du også synes det er dejlgit at kunne nyde sin mad.. ;)
  Har tilmeldt mig din madside, for nye ideer til aftensmaden kan vi ofte absolut godt bruge.. :)

  SvarSlet
 2. Ja, det er så skønt!! Hver gang de lærer noget nyt, så bliver de altså bare lige en tand større :)
  Det er lidt sjovt med Noah, for han har faktisk overhovedet ikke øvet i at spise med ske før nu. Han har bare villet ha' en ske i hånden, mens vi så madede ham, og så har han bare sidet og rørt lidt rundt i tallerknen. Måske synes han så at han faktisk spiste selv :)
  Han har fuldstændig flejnet, hvis ikke tallerknen stod lige foran ham og hvis ikke han fik sin egen ske i hånden.
  Nu kan han så selv og dét er skønt!!!
  Nu flejner han hvis jeg sætter ham i hans egen stol! - han vil da sidde på Siljes uden bøjle :) Problemet med Noah er bare, at han falder ned, fordi han ikke tænker på faremomenter... resultat: blå mærker :)
  Fantastisk at Carl Emil er begyndt at gå!! Det er SÅ stort!!!
  God påske til jer :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...