søndag den 24. april 2011

I morgen skal vi hjem...

Vores uge i sommerhuset er bare, som sædvanligt, fløjet afsted og i morgen går turen så atter retur mod Viborg-egnen, så vi lige kan nyde vores dejlige hus og have lidt inden det igen står på hverdag...

I dag har vi så nydt vores sidste hele dag i sommerhuset for denne gang...

Vi har blandt andet været på børne-loppemarked, hvor Silje fik nogle flere Bamse puslespil til samlingen - Silje eeeelsker Bamse puslespil!!!

I eftermiddag har hun så siddet i lang tid i solen på terrassen og lagt puslespil :)Freja og super-moster har malet nogle fantastiske malerier!!!


Daniel og morfar har fisket i Hvide Sande havn - fangsten var hornfisk - spændende!!!Oldemor og Daniel fik rengjort hornfiskene - nu ligger de i fryseren og skal med os hjem, så må vi se om vi kan finde ud af at tilberede sådan nogle...??


Efter et dejligt aftensmåltid med flæskesteg, kartofler og brun sovs, gik turen ned til stranden, hvor vi kunne nyde den fantastiske solnedgang.


Vi forsøgte at sætte drage op, men desværre var der ikke nok vind - dog forbarmede vinden sig et kort øjeblik over os og sendte et enkelt vindpust ned til os, som greb fat i dragen, så jeg lige kunne få et billede - tak vind :)


Vi kommer nok først i sommerhus igen til sommer, hvor vi starter ferien med nogle dage ved Vesterhavet inden vi skal til Sverige... - vi glæder os allerede :)

underskrift copy

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...