søndag den 17. juni 2012

Lørdags-festligheder

Vi har haft en fantastisk lørdag med fødselsdags-fejring her i huset af hele to af vores unger - Daniel som fyldte 11 år i pinsen mens vi var i Berlin og Silje-pigen som fylder 4 år på tirsdag...

Gæsterne var inviteret til brunch og efterfølgende kage-kaffe-bord med vandbakkelses-kagemand, hindbærsnitter, romkugler og cupcakes - alt sammen hjemmelavet og virkelig lækkert!!!

Ungerne blev - ganske velfortjent - fejret med manér... Gaver, fødselsdagssang, "raketter", balloner, lakridssnørebånds-konkurrence og hvad der ellers hører til - skønt med skønt på!!!  :)Romkugler - en helt ny opskrift som jeg fik fredag af en kollega - og MUMS hvor de smagte helt fantastisk godt!!!
Jeg lover at dele opskriften med jer kære læsere - for dem MÅ I altså prøve at lave!! :)
(Opskrift-indlæg følger!)Det er en fast tradition at det er børnene der pynter kagemanden og dét er noget de nyder!!! Det er et hit og de hygger sig virkelig med det - og så er det altså også helt tilladt at smage lidt på pynten, for der er nemlig mere end nok af det!! ;)
Da gæsterne tog hjem ved 16.30-tiden fik vi lige hurtigt ryddet op og kørte derefter til den årlige - omend noget tidlige - Sankt Hans fest med grill-hygge og bål, hos min faster og onkel som bor i et nyt lækkert træhus lige ned til Gødstrup Sø...

Der er SÅ hyggeligt, smukt og idyllisk - en virkelig dejlig afslutning på en fantastisk festlig lørdag!!!
underskrift copy

4 kommentarer:

 1. Stort tillykke:-) Du må have haft dejligt trætte børn....
  Kh Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina :)
   Og ja, de var godt nok brugte og trætte!! - der er simpelthen ikke noget bedre end når hele flokken af unger falder i søvn i bilen efter en dejlig og oplevelsesrig dag :)
   Kh Tina

   Slet
 2. Tillykke med Daniel og Silje, sikke mange lækre sager i havde på bordet der. Er du stadig lige standhaftig med kager og snolder, for så er du godt nok sej :)
  Det ser vild hyggelig ud ved jeres Sankt hans fest, hvem der bare boede så idyllisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Jeannett :)
   Jeg holdt min non-sukker princip i fire en halv måned, så nej jeg holder det ikke længere...
   Jeg tabte mig 8 kg og holder det sådan rimelig stabilt dér nu, hvilket jeg er ret godt tilfreds med... Desværre ikke nogen totalt slim-fit mave, men mon jeg nogensinde får det?? Nej, det tror jeg faktisk ikke...
   Og så er jeg kommet frem til at livet da er for kort til totalt kageforbud ;)
   Men selvfølgelig stadig alting med måde og så vælge fra gang til gang om det skal være et ja eller nej til dén kage ;)
   Jamen det er bare SÅ hyggeligt og idyllisk ved dén sø - og vi elsker at komme på besøg!! Fantastisk at bo sådan lige ned til vandet med egen bådebro med robåd... Wauw!!
   Kh Tina

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...