mandag den 4. juni 2012

Pinseferie i Berlin #2

På anden dagen havde vi mod på at forsøge os med at komme rundt via Berlins mange offentlige transportmidler - sporvogn, S-tog, U-bahn og bus... Det gik overraskende godt - det var nemt, overskueligt og så fungerede det bare!!!

Vi startede dagen med at stå på sporvognen - nærmest lige udenfor gadedøren. Vi kørte til Alexanderplatz hvor det store imponerende Fernsehturm rager op med sine 368 meter - her håndfodrede ungerne duerne og gråspurvene med lidt brød inden vi tog S-toget ind på Hauptbahnhof, hvor vi købte lækre donuts til formiddagskaffen ;)

Brandenburger Tor - her kunne jeg altså ikke modstå fristelsen til at blive fotograferet sammen med et par unge mænd i uniform ;)Holocaust Denkmal mindesmærket der består af 2711 betonblokke... Her fik Morten og ungerne masser af tid til at gå - først med at springe rundt på betonblokkene og derefter legede de fangeleg i labyrinten... De havde det SÅ sjovt og imens de legede agerede jeg basen som de altid kunne finde tilbage til, hvis de blev væk fra hinanden :)

 
Potsdamer Platz - her er der markeret med sten i asfalt og fliser, hvor muren  gik...Det imponerende Sony Center - her så vi en 3D filmforestilling i biografen CineStar, hvilket var en stor oplevelse for både børn og voksne!!! - mens vi ventede legede ungerne med vandet i centerets smukke bassin...Indlæg "Pinseferie i Berlin #3" følger ;)

underskrift copy

4 kommentarer:

 1. Hold op I har bare haft en god tur!
  Berlin er skøn, glæder mig til Emil er noget større og vi kan komme afsted. Hvor boede I???

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Libbie
   Ja, vi har virkelig haft en fantastisk tur og hold op, hvor vi bare nåede at opleve meget på de to dage!!!
   Men vi måtte jo altså prioritere i alle de spændende ting vi havde udvalgt - og så MÅ vi jo bare afsted igen en anden gang... Måske om nogle år og så vil vi have mindstemusene med :)
   Men vi nød simpelthen sådan at være afsted med de to store og de nød at have mor og far helt for sig selv uden at skulle tage hensyn til et par små krævende søskende ;)
   Jeg er ansat ved Viborg Kommune, som har en stor lejlighed i det tidligere Østberlin, som vi havde lejet - den lejer vi uden tvivl også næste gang :)
   Kh Tina

   Slet
 2. Nøj, hvor ser det hyggeligt ud!

  Og ja, du har også gået en ny fast læser! ;)

  Kh
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Christina :)
   Og velkommen til!!!
   Kh Tina

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...