lørdag den 28. juli 2012

Aalborg Zoo - "9 årskort i ét"!!!

De seneste år har de i Aalborg Zoo haft den allermest fantastiske årskort-aftale og i år er bestemt ikke nogen undtagelse!!!

Hvis du køber et årskort (gælder fra den dag du køber det og så 1 år frem!) til Aalborg Zoo får du nemlig samtidig årskort til 8 andre attraktioner:


Prisen er bestemt ganske overkommelig - 999 kr for en familie med 2 voksne og 2 børn!!!


Hvert år benytter vi os af denne fremragende mulighed for fantastiske oplevelser - og det vil vi uden tvivl blive ved med så længe vi har mindre børn!!!! 


Årskortet til Aalborg Zoo kan købes via nettet og sendes i løbet af 5 arbejdsdage... Men hvorfor ikke besøge den dejlige Zoologiske Have og få dén oplevelse med?? :)


I lørdags besøgte vi ihvertfald dyrene for at få fornyet vores årskort og vi havde som altid en dejlig dejlig dag!! :)

Så nu er årskortet altså i hus og jeg ved at det kommer til at "tjene sig hjem" op til flere gange det næste års tid... Allerede her efter 7 dage har vi sparet næsten 1000 kr!!! (Vi har givet 1189 kr for årskort til 2 voksne og 3 børn - i den forløbne uge har vi besøgt attraktioner for i alt 2039 kr i entréer!!! En ret så væsentlig besparelse når man er stor-familie!!! :)

Alle attraktioner skal besøges i løbet af det næste år - nogle af dem flere gange! - og vi glæder os allerede - jubiiii :)


underskrift copy

2 kommentarer:

 1. Tak for tippet super når man er en familie på 6
  Vibeke

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er da virkelig en besparelse der vil noget - dejligt du kunne bruge mit tip :)
   Fantastiske og billige oplevelser kan man ikke få for mange af!!! :)
   Kh Tina

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...