torsdag den 19. juli 2012

Hjemvendte - gårsdagens ret og ny total-favorit-sang!!!

I går morges kom vi hjem fra en helt igennem fantastisk ferie i dejlige dejlige Italien - Åååhhh, hvor har vi altså bare NYDT hinanden, stemningen, hyggen, solen, stranden, frugten, maden, isene, oplevelserne og ikke mindst de mange pools...

Det har været skønt skønt skønt med skønt på!!!!

Men som altid er det jo heldigvis også dejligt at komme hjem igen - til trods for at vi med det samme måtte tænde op i brændeovnen samt iføre os lange bukser og trøjer :)

Dagen i går gik med at få pakket ud...


... og få handlet ind så det tomme køleskab nu igen bugner af lækkerier!!!


De store unger har virkelig savnet deres kammerater og der gik ikke lang tid før vi igen havde huset fuldt at glade sommer børn der med begejstring kunne fortælle om hvad de så har lavet i ferien indtil nu :)

Vi havde et helt bordfuld til aftensmad - så grillen blev tændt og der blev til serveret hjemmelavede cheese-burgere med ovn-fritter, grillede tomater og kogte majskolber - MUMS!!!


Vi har stadig ferie helt indtil slutningen af næste uge, så feriestemningen hersker stadig herhjemme - SÅ fantastisk altså!!!

Billeder fra ferien skal jeg nok spamme jer med på et senere tidspunkt - bare rolig ;)

Nu vil jeg sætte denne fantastiske sang med den brasilianske top-charmerende kvindebedårer Michel Teló på repeat - skråle med (så godt jeg nu kan ;) og vrikke lidt med hofterne mens jeg får hængt tøj op og får sat en ny vask over!!! :)


Det er familiens nye totale favorit-sang som man da kun kan blive glad i låget af - rigtig god ferie-torsdag til jer alle!!! :)

underskrift copy

2 kommentarer:

 1. Hej Tina.
  Det lyder til, at I har haft en skøn ferie :-)
  Vi nyder ferien hjemme, med hundehvalp - han er SÅÅÅ SØØØØØD!
  Jeg håber, vi ses snart.
  Kram fra de 4 bekkasiner /Pia

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem. Glæder mig til at se billeder.
  Skægt med den sang. Havde aldrig set musikvideoen og havde bestemt for mig, at det var en indspillet sng fra et studio med et bjørnekloer. Der kan man være å galt på den.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...