onsdag den 4. juli 2012

Rolige dage som små-børns-familie

Herhjemme hos os har vi et par meget heldige mindstemus som lige har haft deres mor og far, helt og aldeles for sig selv i 5 hele dage - de har nydt nydt nydt at være i centrum og vi har faktisk også nydt den ro det giver "bare" at være småbørns-forældre :)

Når det så er sagt, så har vores store unger altså også været savnet!!! De har nemlig været SÅ helt igennem fantastisk heldige at blive inviteret på ferie hos moster og onkel, som bor på Frederiksberg i København - og jeg skal da lige love for at de har fået oplevet en helt masse!!! - indlæg følger :)

Men herhjemme har både weekend og hverdag været lidt på lavblus - det er tiltrængt når dagene med de store - alle deres fritidsinteresser, aftaler og fart-over-feltet-energi - bare kører derudaf og gør det lidt svært for et par små poder at følge med... Så sådan nogle dage med RO og TID har virkelig været kærkommen :)

Her følger lidt billeder fra vores rolige dage som små-børns-familie:

Vores jordbærbed bugner lige nu af lækre røde bær - og det er altså lækkert lige at kunne gå en tur ned og plukke et par stykker når man sådan lige lyster :)Det er hyggeligt og sjovt at lave mælke-bobler (her dog i den noget sjældne morgen-kakao-mælk :)


Det banker på - og hvor fantastisk er det lige at gå ud at åbne hoveddøren og blive mødt af dette dejlige syn?? :)


Frokost-tallerken til picnic i havenSilje og Noah cruiser i den nye jeep som Silje fik til sin fødselsdag :)Jordbær fra vores eget jordbær-bed - Uhm... så er der lige til aften-hyggen :)


Silje leger biograf mens Noah sover middagslur - og man skal da selvfølgelig ha' popcorn når man er i biografen :)


Lige nu er vi godt i gang med at gøre os klar til ferien som nu nærmest ligger lige rundt om hjørnet... Vi glæder os helt kolo-enormt meget til at komme ned til sydens sol - Jubiiii - vi trænger til sol, strand, pool og italienske is!!! :)

underskrift copy

5 kommentarer:

 1. Åh, skønne billeder af nogle lækre bulderbasser!

  Rigtig god ferie til solens syd- og ja, det er da bestemt noget jeg er misundelig på! ;)

  Sommerhilsner fra
  Christina

  SvarSlet
 2. Herlige fotos Tina!!!
  Rigtig ferie stemning...

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare skønt ud! Dejligt med lidt kvali-tid
  Rigtig god ferie i varmen - jeg er sleeeet ikke misundelig :o)

  SvarSlet
 4. Åhhh hvor skønt med tid til de små i familien, men også godt forstå at de store er savnet. Her er alle 3 sendt på 4 dages ferie ved Bedsterne, men heldigvis er de 4 dage snart gået, for savnet er stort.
  Rigtig god ferie :)
  Kh

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder!:) Kan se du også bruger Masking Tape på dine opbevarings-glas...Det er nemlig smart;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...