torsdag den 5. juli 2012

Charmerende og sommer-drenget look :)

Vi er jo i fuld gang med at gøre os klar-parat til at holde sommerferie - én enkelt arbejdsdag er der tilbage inden vi kan trække stikket ud og bare NYDE!!!

Klargøringen omhandler både vasketøj, pakning, madlavning, bagning, sommer-indkøb, oprydning og rengøring... I aften bliver vi færdige - det siger inden-ferie-to-do-listen ihvertfald!! ;)

Én af de ting der nu kan vinges af på listen er sommer-klipninger hos frisøren... Mindstemanden var én af dem der var afsted og jeg må indrømme, at jeg faktisk måtte lade et par tårer trille ned af kinderne da saksen begyndte at klippe i hans noget så fine lyse lokker...

Jeg har truffet den beslutning for længe siden - at til sommer skal Noah klippes sommerkort - og det var jo så i dag det skulle være... Nu var det tid til at moren blev parat til at "give helt slip" på det "lille-drengede-look"...

Og hvor er det altså bare godt at vi gjorde det!!! Jeg synes simpelthen han er blevet SÅ fin og SÅ stor - han har virkelig fået sådan et dejlig frækt, charmerende og sommer-drenget look!!! :)


underskrift copy

4 kommentarer:

 1. Nååå han er så fin, virkelig og så har han da godtnok de kønneste øjne jeg længe har set, total bambi, hvor har han mon dem fra ;))

  SvarSlet
 2. Hold da op, sikke nogle store smukke øjne.

  Han kan jo lave katten fra Shrek billedet!! :)

  Sommerhilsner
  Christina

  SvarSlet
 3. Nårh hvor er han nuser med det nye hår!!!! ;O))) God ferie til jer!!
  Sommersmil fra Anita (Dagplejer)

  SvarSlet
 4. Jeg kan også huske da jeg fik klippet mine drenge første gang.... Uha!! Det var heller ikke min gode vilje da de begge havde de dejligste lyse krøller som hvirvlede rundt på deres hoveder, og jeg syns de var så skønne.
  Da jeg så endelig fik dem klippet (hvilket altså var tiltrængt) syns jeg simpelthen de forandrede sig så meget i ansigtet :-) De blev så store drenge at se på, så jeg kan sagtens sætte mig ind i din tankegang :-)

  Din "lille" Noah ser rigtig dejlig ud, også med kort hår :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...