mandag den 30. juli 2012

Lykkelig...!!!


I dag startede jeg op på job efter tre helt igennem fantastiske ferieuger... Jeg har rå-nydt min ferie sammen med familien og vi har fået en masse dejlige oplevelser og uforglemmelige fælles-minder!!!

Det er som altid vemodigt når sommerferien er ovre... det er jo den eneste tid på året hvor vi har mulighed for at være sammen i tre hele uger - og dét er virkelig værd at sætte pris på...!!!

Da jeg kørte på arbejde i morges glædede jeg mig rigtig meget til at se de dejlige børn i børnehaven igen og ikke mindst mine skønne kolleger - og jeg glædede mig til at møde de nye børn der skulle starte op i dag og hilse på deres forældre - jeg glædede mig faktisk bare til at åbne døren, træde over dørtærsklen og mærke den altid hyggelige, rare og behagelige stemning der omgiver vores børnehave!!!

Da jeg kørte hjem efter en givende og dejlig dag i børnehaven, så glædede jeg mig rigtig meget til at komme hjem til min familie - mine skæppe-skønne unger, min top-lækre og fantastiske mand - jeg glædede mig til at åbne døren til vores dejlige hus, træde over dørtærsklen og mærke hyggen, glæden og kærligheden der omgiver vores hjem - og høre det sædvanlige glædesråb "moooaaarrrr" sammen med lyden af små og større fodtrin der kommer løbende mod hoveddøren, hvorefter små og større arme kaster sig om halsen på mig...!!!

Da jeg sad der i bilen og kiggede på den blå himmel med alle de fine hvide skyer, fik jeg virkelig den dér fornemmelse i kroppen - sådan en rigtig YES-mit-liv-agtig-følelse... Følelsen af at være heldig!!! Helt igennem heldig på alle måder!!!

Og jeg er dybt dybt dybt taknemmelig over at kunne sige at jeg er LYKKELIG!!!

Lykkelig over at jeg har den aller-dejligste familie, svigerfamilie, vennekreds og arbejdsplads!!! :)

AF HJERTET, TAK!!!!


underskrift copy

5 kommentarer:

 1. Åh vad härligt! Den känslan är annars obeskrivlig men jag tror du hittade de rätta orden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret Elin, det er svært at beskrive den følelse - måske jeg heller ikke fik gjort det på den helt rigtige måde... Men ihvertfald er det fantastisk at kunne føle lige netop lykken - det må være det aller vigtigste!!! :)
   Kh Tina

   Slet
 2. Åh et dejligt indlæg Tina, for du har så ret så ret. Hvad har vi at klage over???? Jeg er også lykkelig. Vi har kun nullermændene at kæmpe med :) Ungerne er frække, det skal børn vel være(!) og ja vennerne er der altid.
  Hav en dejlig dag, jeg nyder min sidste uge inden arbejdet kalder.
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Libbie :)
   Det er nemlig lige dét - det at være lykkelig må være det aller vigtigste - her kæmper vi også kun med nullermænd!!! :)
   Nyd den sidste ferieuge sammen med familien din :)
   Kh Tina

   Slet
 3. Sikke et dejligt indlæg, Tina..! En god reminder om hvad det er der allervigtigst og den der helt særlige følelse..;)
  Ha' en dejlig aften.
  KH Anne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...