onsdag den 3. august 2011

Et indlæg om... trampolin-telt-hygge!!!

Min ferie er slut og jeg begyndte på arbejde igen i mandags... Heldigvis har Morten stadig ferie sammen med ungerne og bare dét, at det kun er mig, som skal ud af døren om morgenen gør, at det stadig føles lidt som ferie for mig også - selvom jeg har nogle lange dage på arbejde denne uge...

Men, hvor ville jeg dog gerne stadig holde ferie sammen med dem, for de hygger sig altså noget så dejligt!!!

Jeg har fx lige puttet dem alle i teltet på trampolinen, hvor de så skal sove i nat (pånær Noah, som siden klokken 21 har sovet sødt i sin tremmeseng på sit eget værelse!)

Et telt, som Morten købte i foråret og som han lovede børnene at de skulle sove ude i en nat i sommerferien og det er så i nat...

Hvor er det altså bare skønt at sidde her ved computeren og se lyset fra lommelygterne inde i teltet... Så kan jeg kun smile og være glad indeni :)

Nu ligger de derude mellem puder, tæpper, dyner og bamser, som pigerne har båret ind i løbet af eftermiddagen og aftenen - hold op, hvor har de bare glædet sig til at skulle sove derinde sammen med deres elskede farmand!!!

Ser det ikke bare super hyggeligt ud??Lyset i teltet er nu slukket og jeg har lige lyttet ud af terrassedøren - der er helt ro... Der er kun lyden fra mejetærskeren, som stadig høster raps på marken lige ved siden af vores vej - dén var vi lige en smut ovre og kigge på efter aftensmaden, for Noah er helt vild med traktorer og dén betegnelse går en majetærsker altså også ind under i Noahs verden ;)


underskrift copy

7 kommentarer:

 1. Det ser rigtig hyggeligt ud - Freja skal også sove i en hyggelig hule hos farmor og Kjeller i nat. I morgen skal vi løbe en tur og så skal vi på biblioteket - vi skal male et maleri til far og mor og så skal vi gøre klar til fest på lørdag. Stort knus fra Freja og farmor. PS, Vi skal lige læse en godnat historie

  SvarSlet
 2. Der er bare ikke noget bedre end telt-hygge. Det er efter min mening MAX-hygge. Har også tit savlet over de der smarte telte til trampolinen, men eftersom farfar for et par måneder siden købte et 6-mands telt til vores 4 unger, har det ikke været nødvendit. Vi har også pruttet derinde mange nætter i træk... SÅÅÅÅÅ skønt :-)
  Dejlige billeder.
  Knus Tina.

  SvarSlet
 3. SÅ hyggelig det ser ut!
  Og for en herlig blogg du har!
  Jeg linket til din retro dukkevogn i et innlegg, den er altså så fin :D

  Fin fredag til deg fra Med et lekent sinn / Oslo!

  SvarSlet
 4. Aii hvor ser det skønt ud. jeg vil også sove i telt:-) Kh Christina

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Dejlig familie du har :o)

  SvarSlet
 6. Åh det ser da bare for hyggeligt ud! Man får helt lyst til at være med :-) God søndag!

  SvarSlet
 7. @Dorte:
  Hvor har Freja altså bare hygget sig med at være på ferie hos sin farmor - hun har virkelig nydt at være "ene-barn" for en stund :)
  Og tak for sidst, det var en virkelig hyggelig dag!!!
  Kh Tina

  @Tina:
  Det er første gang vi har vores telt sat op på trampolinen og egentlig ret bøvlet, når man først skal ha net og det hele af... Men når først den er på, så er det jo super hyggeligt og så er der plads til mange personer...
  Det lyder hyggeligt med et stort telt i haven!!!
  Kh Tina

  @med et lekent sind:
  Tusind tak for din søde hilsen og fordi du linkede til min blog - det er jeg meget beæret over!!!
  Velkommen til som fast læser, jeg kigger også ind til dig :)
  Kh Tina

  @Christina:
  Ja, men det er altså også bare SÅ hyggeligt at sove i telt... Og tænk at der egentlig ikke skal mere til, end at slå et telt op i haven og overnatte dér - det er jo en fantastisk oplevelse for både børn og voksne :)
  Kh Tina

  @Pia:
  Tak skal du ha', hvor var det sødt sagt!! :)
  Kh Tina

  @Bebe:
  Ja ik'?? :)
  Velkommen til - jeg kigger ind til dig!!
  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...