tirsdag den 14. september 2010

Flad mave på ét minut

I min mailbox, får jeg mange reklame-mails. Jeg skimmer altid hurtigt overskriften i indbakken og hvis der ikke er noget der fanger min interesse, så sletter jeg mailen.

Her til morgen var der en mail der fangede min interesse – den havde nemlig den overskrift, som jeg nu har kopieret til dette indlæg. For er der noget jeg gerne vil have, så er det en flad mave og hvis jeg kan få det ved at sidde på en stol og løfte benene i 1 minut om dagen, så siger jeg “JA TAK”!!!! :)

Overskriften linkede til iform.dk og jeg har her kopieret øvelsen – for jeg tænkte at der sikkert er andre end mig, som efter 1,2,3 eller 4 graviditeter døjer med “en blød topmave som buler ud over buksekanten” og måske også har prøvet at få det drøn-irriterende spørgsmål “Er du gravid igen? :)

Selvom jeg går til Zumba og løber engang imellem, er det altså ikke nok – der skal intensiv mavetræning til. Hvis dette kan gøre det, så er det da næsten for nemt, men det skal da prøves!!! :)

Flad mave på ét minut:

Flad mave? JA TAK!!!!!

Verdens bedste maveøvelse er kåret. Du kan lave den på jobbet!

Vi er altid på jagt efter verdens bedste maveøvelse, så vi kan få den flade mave, vi drømmer om - og nu har vi fundet den!

American Sports Council har kåret øvelsen Captains Chair som verdens mest effektive maveøvelse, fordi den træner musklerne hårdere end nogen anden maveøvelse, bl.a. ved at få fat i både de lige og skrå mavemuskler. Og det bedste er, at du kun behøver at lave øvelsen i ét minut om dagen for at se resultater!

1 kommentar:

  1. Den øvelse må jeg fluks prøve - tænk hvis den bløde mave kunne blive mindre blød :)Tak for tippet! :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...