onsdag den 15. september 2010

Perleplade-træ

I dag har der været indlæg om perleplader både her og her og det fik mig til at tænke på ALLE de færdiglavede perleplader vi har liggende i en kasse på Daniels værelse og som egentlig bare ligger og ligger…

Daniel og Freja elsker at lave perler, de gør det tit og det er super hyggeligt at gøre det sammen. Vi har ofte snakket om at det kunne være sjovt at bruge alle perlepladerne til noget, fordi de er SÅ fine og det er ærgerligt at de er gemt væk.

Vores plan har været at lave et perleplade-træ i haven (ligesom der nogle steder er et suttetræ – tja, det kunne vel egentlig være fedt at lave et offentligt perleplade-træ – lidt street art agtigt ;) og vi har endda for en måneds tid siden fået sat ståltråd i nogle af dem, men vi har bare ikke fået hængt dem op – men nu skulle det altså være!!!

Vi har nu fået et perleplade-træ i haven og hvor ser det bare hyggeligt ud – det skal nok “lyse op” når efteråret og vinteren rigtig sætter ind :) Dejligt at vi nu fra vores stuevindue, kan nyde de smukke perleplader og der er mange flere hvor de kommer fra ;)

15. september 2010 002

15. september 2010 001

Vi har hængt perlepladerne op med farvet ståltråd fra Tiger.

15. september 2010 004

Vi har et lille træ ud til vejen, som vi hvert år til jul pynter med en lyskæde. I år skal den vist også pyntes med nogle hjerter :)

4 kommentarer:

 1. Ihh hvor er det altså en fin ide! Dejligt at man kan nyde børnenes fine kreating...

  SvarSlet
 2. Jeg synes også det er en sød idé og ja, det er SÅ dejligt at kunne nyde og værdsætte det som børnene selv laver, fremfor at gemme det væk i en kasse - og så er Daniel og Freja ret stolte af vores nye træ :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 3. Super fin ide!!! Og en super fin blog du har. Tak for en hyggelig hækleaften hos Karen.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 4. Charlotte: Selv tak for en rigtig hyggelig aften!! Mon du har fået hæklet din svamp færdig?? :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...