fredag den 10. september 2010

Faldskærms-babygynge

Vi har en aflang stue, hvor vi i den ene ende har vores hjørnesofa og fjernsyn. I den anden ende har vi lavet en “tumleplads” til børnene.

I loftet har vi sat et par store snoede kroge – hvilket krævede flere timers arbejde for Morten og min far, for der hvor jeg ville have krogene sat op var der ikke et spær oppe på loftet de kunne skrues op i. Og da det jo er yderst vigtigt at de sidder rigtig godt fast var de nødt til at sætte en bjælke på tværs mellem spærerne oppe på loftet – det lykkedes og har bestemt været al besværet værd :)

I julegave sidste år fik Noah en sansegynge – den originale som jeg købte her. Den har været et super godt køb og bruges af alle 4 børn!!!

Vi ville også gerne have en babygynge til Silje – kravet var dog at den skulle være lavet i et blødt materiale som ikke ville gøre ondt at blive ramt af, for når den hænger inde i stuen og der er mange børn i huset er det jo ikke helt utænkeligt at det kan ske, at én bliver ramt af gyngen mens en anden gynger.

Ved at søge på nettet fandt jeg denne fantastiske faldskærms-gynge fra HABA og der var INGEN tvivl om at det var lige præcis den Silje skulle have i julegave. Den er genial, indstilles nemt til barnet og støtter barnets ryg rigtig godt. Den kan købes her.

10. september 2010 038

Her ses farverne bedre :)

10. september 2010 039

Den anbefales fra 9 mdr og det er Noah lige blevet – derfor skulle han lige prøve at have en tur i den i dag og han ELSKEDE det – fantastisk!!!! :)

 10. september 2010 034

2 kommentarer:

 1. Neeej, hvor er det cute! Dejlig unge! :)

  SvarSlet
 2. Tak for det :)
  Ja, det var ret sødt - skønt at høre hans glade hvin når det kildede i maven!!!
  Jeg tror bestemt han bliver ligeså glad for gyngen som hans storesøster har været :)
  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...