torsdag den 9. september 2010

Krea-hygge i klubben

Udover mit fuldtidsjob som pædagog i en specialbørnehave har jeg et fritidsjob i en ungdomsklub for unge i alderen 13-19 år.

Klubben har til den nyopstartede sæson fået helt nye fysiske rammer, som vi er flyttet ind i i løbet af august.

Nye fysiske rammer har givet klubmedarbejderne en perfekt mulighed for at komme med nye tiltag og aktiviteter til klubaftnerne. Et af de nye tiltag er, at vi vil lave et kreativt hjørne.

Jeg er jo stadig på barsel, men da jeg hørte at der skulle være et kreativt hjørne, var jeg altså nødt til at spørge om jeg måtte være med fra start!!! – Det måtte jeg heldigvis gerne og i mandags mødtes jeg med en kollega, så vi kunne få bestilt krea-materialer hjem til klubstarten onsdag (i går).

Vi bestilte hjem til hækling, dekorering af æsker og smykkefremstilling.

Vi skrev på bestillingen at vi MEGET gerne ville modtage pakken onsdag!!! Alligevel ringede jeg onsdag eftermiddag til dagskontoret for at sikre mig at materialerne nu også var dukket op – ØV, det var de ikke – og nu havde jeg lige glædet mig sådan til krea-hygge med de unge…

En hurtig beslutning blev, at jeg simpelthen pakkede nogle af mine egne krea-ting og tog det med :)

8. september 2010 017

Og hold op, hvor var det bare en succes!!!!

Først havde de unge ikke lyst til at være med , men da jeg først fik fundet tingene frem og begyndte at klippe/klistre så fangede det alligevel deres interesse :)

Det endte med at vi sad 15 unge og 3 medarbejdere rundt om bordet – vi snakkede, grinede og RÅ-hyggede os imens vi lavede ugler og flagranker :)

8. september 2010 014 8. september 2010 020 Selv de 15 årige drenge var med – én af dem lavede denne svane og bolden, som han først foldede og derefter “pustede” op – desværre var det lige før lukketid, så jeg må vente til næste onsdag med at lære at lave dem :)

8. september 2010 019

4 kommentarer:

 1. Ihh altså Tina hvor er du da bare overskudsagtig. Sikke en skøn flagranke:O)

  SvarSlet
 2. Det lyder da som top-god-kreakick. Såå fedt, når de unger kan blive fortabt og forgabt i krea-riet. Tror på det er knald sundt at få lov til at lade krea-genet vokse. Er spændt på at følge med herinde.

  SvarSlet
 3. Tak for jeres kommentarer :)
  Det var altså også bare super hyggeligt og en skøn måde at være sammen med de søde unge mennesker på - jeg glæder mig allerede til næste gang :)
  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...