menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy

onsdag den 30. marts 2011

Sødt plaster og gavepapir

Efter en tur i Søstrene Grene, har jeg nu fået lidt fint drenge-plaster med søde motiver (10 kr) og babuska-plaster til pigerne i en smart beholder (20 kr).
Jeg synes det er SÅ hyggeligt at give børne et fint stykke plaster på når de har slået sig og så ta'r det nok også lidt af smerten - det er uden tvivl trylle-plaster!! ;)

Det super søde gavepapir måtte også med hjem til 5 kr pr rulle!!
Jeg har lidt en svaghed for gavepapir... Det er jo både dejligt og hyggeligt selv at pakke gaver ind, når papiret er så fint - uglepapiret og monsterpapiret er allerede brugt til fætrenes gaver!! :)
Freja bruger også tit gavepapir til at klippe og klistre med, så det er altid et hit når mor kommer hjem med nyt til samlingen :)



underskrift copy

tirsdag den 29. marts 2011

Hyggelige og kitchede retro-påskeophæng

Disse fantastiske små plastic-æg i gul, grøn og blå har jeg arvet af min oldemor som døde i efteråret.
De hænger nu for aller første gang her i vores hjem og pynter så fint på de lyserød-blomstrende grene.


Men nu har de altså fået selskab!!! For i dag fandt jeg disse kitchede påske-ophæng med kyllinger som er på vej ud af ægget - i genbrugsen til 1 kr stk.
De er bare SÅ fine og så er jeg da ret sikker på at de er i familie med arve-æggene!!??



underskrift copy

Min seje klubmester!!!

Daniel går til badminton og i går blev der afholdt mesterskaber i klubben - sørme om ikke han kom hjem med en guldmedalje og den fantastiske titel: Klubmester U10!!!
Her poserer han ligesom Babou fra X-factor :)


Nøj, hvor er jeg altså bare stolt af ham!!! :)

underskrift copy

mandag den 28. marts 2011

Stemningsbilleder fra sommerhus-festen

Så er alle gæster velankommet til sommerhuset - 18 voksne (9 fyre og 9 kvinder) - og der er allerede godt gang i øllerne og "catching up"!!


Spabadet skulle da lige prøves af med det samme...


... og så en tur på boldbanen i badetøjet!!


Landskamp i fjernsynet - ikke just tilfredshed med det danske spil!!


  Hyggestemning og snak ved bordet...


Værten serverer desserten på fornem vis :)


Og så har bartenderen fået gang i shakeren!!


Bar-hygge!!


Der spilles "rundt om bordet"... 


... bordfodbold, air-hockey og pool!


Den dejlige varme swimming-pool blev selvfølgelig også brugt rigtig meget!!!
Ja, og vi var så også flere der i aftenens og nattens løg røg i vandet med alt tøjet på...
Her er et undervandsbillede af mig, da jeg blev smidt i med tøj på :)


Alt i alt en uforglemmelig weekend og super god idé med at leje et sommerhus til festen, så alle kunne overnatte og ingen skulle køre hjem - det kan virkelig godt anbefales!!! :)
underskrift copy



søndag den 27. marts 2011

Fascinerende flotte skyer!!!

Da vi i går kørte til Blåvand (hvor vi i weekenden har fejret Morten sammen med en flok "gamle", dejlige, hyggelige og festglade venner), kunne vi nyde denne fantastiske himmel med helt vildt fascinerende flotte skyer - billederne er taget gennem bil-ruden mens vi kørte!!






underskrift copy

lørdag den 26. marts 2011

Forberedelser til sommerhus-fest



I morgen skal vi fejre Mortens fødselsdag (36 år!!) i et luksus-sommerhus i Blåvand med plads til at alle gæster kan overnatte!!
Vi har inviteret en stor flok "gamle" venner, som vi ser alt alt for sjældent, siden vi er flyttet væk fra Århus-området... Vi bliver 20 voksne og 0 børn!!! Vi glæder os SÅ meget til en super hyggelig, sjov, dejlig og våd aften i fantastiske menneskers selskab!! :)

Lige nu er jeg i gang med de sidste forberedelser, for da vi først kan få nøglen til sommerhuset kl. 13 i morgen og gæsterne er inviteret til kl. 15 (for at vi kan få mest muligt ud af dagen!), ja så er det jo begrænset hvad vi kan nå at lave inden de kommer, andet end at pynte op og gøre det hyggeligt...

For at vi ikke skal stå i køkkenet hele dagen og lave mad mens vi har gæster, så har jeg bagt en kage hjemmefra til når gæsterne kommer, min mor har bagt boller, som vi får med når vi afleverer børnene. Til aftensmaden har jeg lavet en mørbrad-gryderet som bare skal varmes op og serveres med ris, grøn salat og flûtes - dejlig nemt!! Desserten består af min mors lækre chokolade-lagkager, serveret med frugt og dejlig vanilieis fra HjemIs-bilen!!

Morten har købt ind til alverdens forskellige drinks og som den tidligere bartender han nu er (vi mødtes da vi arbejdede sammen som bartendere på et diskotek i Århus), så glæder han sig som et lille barn til at blande, shake og servere farverige alkoholiske drikke for sine gæster :)

Nu må jeg hellere få lidt søvn, så jeg er frisk til fest og farver i morgen - jubiiii!!! :)

underskrift copy

onsdag den 23. marts 2011

Hjemmelavet Mc.D!!! (- og et tip til saftige burger-bøffer!)

I søndags var Daniel og Freja ret så enige om at de havde lyst til at komme på Mc.D... Men det harmonerede altså ikke rigtigt til det jeg lige havde lyst til, så vi gik på kompromis og til aften fik vi så hjemmelavet Mc.D :)

Ingen hjemmebagte burgerboller, for menuen skulle selvfølgelig være så tæt på den originale som muligt - dog med noget mere salat - og selvfølgelig med de rigtige slim-fritter :)



Det smagte super godt og der var faktisk ret bred enighed om at det helt klart var den bedste løsning til at gøre alle tilfredse :)

Og så lige et tip til saftige burger-bøffer:

Rør det hakkede oksekød sammen med lidt creme-fraise (2 spsk til 500 g) og så skal du bare forme og stege dem som du plejer - det smager virkelig godt!!!

underskrift copy

tirsdag den 22. marts 2011

Spirende forår i vindueskarmen

I søndags fik pigerne sået forårsblomster-frøene i det fine mini-drivhus som jeg købte i sidste uge - det synes de var ret så hyggeligt og så var det jo bare lige til at gå til.

Først skulle posen med jord hældes i drivhus-kassen...


Så skulle den lille pose blomster-frø strøes ud oven på jorden og lige klappes lidt...


Silje synes det var lidt ulækkert at få jord på hænderne (se lige hendes udtryk :) - men hun kan da godt vænne sig til det, for hun skal nemlig snart hjælpe storesøster med at plante i legehusets altan-kasser!!


Til slut skulle der lige vandes...


Og nu står det lille drivhus så i vinduet og emmer af spirende forår - for allerede om aftenen var de første små frø begyndt at spire!! Iiiiihhh, hvor pigerne altså bare glæder sig til der kommer blomster - de skal hele tiden lige hen og lette på låget for at se om spirerne nu vokser som de skal...


 - hvor er det altså spændende :)

underskrift copy

De dejlige rester

Det er faktisk ikke særlig tit, at jeg fristes til at købe snolder til bil-turen på vej hjem fra arbejde...
Men i går skete det altså da jeg var i Netto - for jeg kunne da slet ikke stå for en pose mandelæg, som klart ligger i toppen af min favoritliste over påske-snolder og som jeg jo så bare af ren og skær gensyns-glæde var NØDT TIL at have med!!

Heldigvis spiste jeg ikke hele posen, så lige nu kan jeg sidde her ved computeren og nyde de dejlige rester :)


Og hvad blev der så lige af den jeg-spiser-ikke-længere-slik-aftale som jeg lavede med mig selv efter nytår???
Ja, jeg må altså indrømme, at den lige røg sig en tur i vinterferien... Men jeg starter da igen - snart!! Men først efter påske ;)

underskrift copy

søndag den 20. marts 2011

Min lille solstråle :)

Vi har jo været til dukketeater i dag for at se "De tre Bukke Bruse" og det var en dejlig oplevelse!!

Vi kom lidt før tid og fik en lille snak med fortælleren/dukkeføreren. Hun hed Kirsten, var næsten 70 år og pensionist. Hun fortalte, at hun elsker at bruge noget af sin fritid på at lave dukketeater for børn og har gjort det i mange år. Hun var bare super sød!!

Mens vi ventede på at det skulle gå i gang legede mine børn selv de tre bukke bruse - de brugte Siljes trold som... ja selvfølgelig trold :)
Der er vist ingen tvivl om at det her er den store Bukke Bruse der er på spil :)


Kirsten havde en rigtig hyggelig måde at opføre stykket på og var god til at inddrage børnene - de nød det, men jeg må indrømme, at det jeg nød allermest var at opleve Silje som teater-tilskuer for første gang, sådan rigtigt! - Hun strålede som en lille sol, svarede når der blev spurgt om noget (ikke altid rigtigt!), observerede de andre børn omkring hende og gjorde/sagde det samme som dem - Åh, hvor var hun altså bare sød!!!

Jeg kunne desværre ikke rigtig komme til at tage billeder af hende under selve forestillingen, men da det hele var slut, måtte børnene komme op på scenen og røre ved/lege med dukkerne, og her var hun også lige i sit es :)



Silje var slet ikke til at få med hjem igen - hun var bare SÅ optaget af dukkerne og ville rigtig gerne have den lille Bukke Bruse med hjem :)
Det endte med, at Silje hjalp Kirsten med at pakke dukkerne ned i kufferten igen - så vi var altså de første der kom og de sidste der gik (sådan er det faktisk ofte, for vi skal da have max ud af de oplevelser vi får!! ;) 


Og så sluttede vi selvfølgelig lige teater-turen af med et besøg på Børnebiblioteket, hvor Silje fik lånt en ordentlig stak af yndlings-serien for tiden :)


underskrift copy

De tre Bukke Bruse

I dag skal jeg sammen med Daniel, Freja og Silje høre fortællingen om “De tre Bukke Bruse” på Hovedbiblioteket i Viborg.
Daniel og Freja kender selvfølgelig historien rigtig godt, men for at være sikker på at Silje kan huske den, har vi læst den på bog mange gange i dag.



Silje synes den er spændende og hun har også selv kigget meget i bogen her ved sit Boobles-bord :)



Jeg er ret spændt på hvad Silje siger til at være med til “teater”, for det er faktisk første gang hun er med – altså sådan rigtig ihvertfald, hvor hun har haft alderen til at kunne forstå handlingen af det der foregår…

underskrift copy

onsdag den 16. marts 2011

"Jeg er ikke nogen myg - jeg er en cykelmyg!!"

Sammen med mine to ældste, har jeg været i teatret for at se Flemming Quist Møllers klassiker "Cykelmyggen Egon". Det var en skøn oplevelse med grin, spænding, musik og forskellige former for dans - Freja synes det var fantastisk at dansemyggen Dagmar dansede ballet! Og Daniel synes det var sejt at robotdrengene fra Talent, var med som skuespillere/dansere og dansede det fedeste breakdance!

Stort var dét også, at det er forfatteren selv der er fortæller i teaterstykket!!

Vi elsker at være i teateret og allerede på søndag skal vi afsted igen. Denne gang skal vi se "De tre bukkebruse" på biblioteket i Viborg - der er stadig billetter at få, hvis det har interesse!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...