torsdag den 9. februar 2012

Vores lille Pippi

Sidste sommer besøgte vi Pippi Langstrømpe i Astrid Lindgrens Verden. Dengang var Silje ikke særlig optaget af Pippi, men det skal jeg da lige love for hun er blevet efterfølgende...

Nu ELSKER hun Pippi - hun ser Pippi i fjernsynet stort set hver dag og faktisk er der visse dage, hvor Silje ikke hedder Silje - hun hedder Pippi og det skal vi nok få at vide!! :)

Når Silje selv bestemmer, vil hun have rottehaler eller fletninger hver dag og så skal hun have to forskellige elastikker i - ligesom Pippi!!!

Nu nærmer vi os jo fastelavn og da jeg spurgte Silje hvad hun gerne vil klædes ud som, var der overhovedet ingen tvivl - hun skal da selvfølgelig være Pippi!!!

Vi har derfor bestilt et sæt Pippi-tøj hjem inkl. paryk og sko. Pakken kom med posten i dag og da Silje kom hjem fra børnehave skulle det prøves på :)

Mens Silje fik tøjet på, fandt Freja en kuffert til Pippis guldmønter - heldigvis havde vi en masse chokolade guldmønter i skabet, fra Frejas fødselsdag og dem har Silje fået til sin kuffert :)underskrift copy

4 kommentarer:

 1. Nårh hvor er hun da sød. Sikke et skønt kostume med strømper, sko og det hele :)

  SvarSlet
 2. Det Pippi tøj er bare SÅ sødt til hende - faktisk havde jeg frygtet at hun ville insistere på at have det på i børnehave idag, men det gjorde hun heldigvis ikke :)
  Vi fortrød sådan at vi ikke købte Pippi-tøj til hende i Astrid Lindgrens Verden, men dette sæt er da ligeså fantastisk og skoene var vi bare nødt til at have med - det er ret så gennemført :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 3. Åh ja astrids lindgren s verden er bare sand eventyr tur, vi var deroppe for 2 år siden. Skøn skøn tur .

  Og sød ser din helt egen pippi ud

  God weekend

  SvarSlet
 4. Rikke: Jeg er enig! Astrid Lindgrens verden er et fantastisk sted - vi MÅ derover igen snart :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...