søndag den 26. februar 2012

En dejlig dag i Aalborg Zoo

Sikke da et fantastisk forårs-agtigt vejr vi har haft i dag - og jeg var slet ikke i tvivl om at så dejlig en dag skulle tilbringes i Aalborg Zoo (vores 2. udflugt dertil i 2012)!!!

Mine tre yngste var ellevilde med idéen - storebror meldte fra for at være sammen med bedste-vennen og det er bare helt ok! men også lidt underligt at han sådan begynder at vælge til og fra når det gælder disse oplevelses-ture vi elsker at være på... Men det må jeg nok hellere vænne mig til og så NYDE at mine tre yngste deler samme interesse som jeg - endnu :)

Madkurven og det varme tøj blev lynhurtigt pakket, så vi kunne komme op til dyrene, hvor vi havde den allermest fantastiske og dejlige dag!!!


Boergederne er klart blandt børnenes favoritter - de er simpelthen SÅ søde, bløde og meget kælne uden at være for pågående!! - og så havde flere af dem MEGET tykke maver... så mon ikke der er helt små boergeder næste gang vi kommer på besøg - jubiii :)Giraf-kalven Mogens - som var ganske lille sidst vi besøgte Zoo - var ude i det dejlige vejr sammen med sin mor :)De andre giraffer var på savannen og Freja fristede én af dem med et bambus-blad :)


Noah ELSKER chimpanserne og i dag var vi SÅ heldige at én af ungerne legede i hængekøjen lige foran vinduet :)Og selvfølgelig skulle der også leges på legepladserne!!

underskrift copy

2 kommentarer:

 1. Super super skønne billeder..
  Der er ikke så mange mennesker eller??
  Og ja, man skal vænne sig til at de kære unger, får andre interesser end dem vi lige synes, hehe...

  SvarSlet
 2. Tak Tina :)
  Faktisk var der ret mange mennesker, men det betyder ikke så meget når der er masser af plads :)
  Åh ja - jeg må hellere prøve at vænne mig til det med de store børns "nye" prioriteringer selvom det er svært... Godt jeg stadig har nogle små :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...