onsdag den 29. februar 2012

Nu skal det være!

Jeg er netop gået i gang med et større (eller rettere sagt kæmpestort) projekt... Hele huset skal have en tur - altså alle rum... Der skal ryddes op overalt på den totalt grundige måde - sorteres, organiseres og smides ud... Alle skuffer og skabe skal endevendes og så skal ALLE ufærdige projekter i huset gøres færdige!

Egentlig er det ret så uoverskueligt et projekt, men jeg har besluttet mig for at det må tage den tid det tager, for der er intet der haster...

Første rum er kontoret, hvor Morten netop har ryddet op, organiseret og smidt ud i alle hans ting og papirer - han har nemlig sagt sin stilling op og har derfor gået hjemme hele februar måned inden han i morgen starter op i det nye firma, som han er blevet headhunted til, så han har haft god tid til at ordne sin halvdel af kontoret.

Den anden halvdel af kontoret er mit kreahjørne og jeg må indrømme, at det bare slet ikke har fungeret optimalt, fordi jeg simpelthen ikke har haft opbevaringsplads nok til alle mine ting... Men det skal der altså gøres noget ved nu, så Morten kan "få ro i sindet" mens hans arbejder på kontoret - uden at se på al mit krea-rod (og her er der tale om krearod på den drænende måde!)

Lige nu er Morten på Sjælland og efterfølgende Sverige med sit nye firma - han kommer først hjem natten til lørdag, så jeg håber på at kunne overraske ham med et fint, organiseret og opryddeligt kontor :)

Derfor har jeg nu tømt rummet for mine ting og har netop påbegyndt årets allerførste male-projekt. Det er mit kreabord - et arvestykke fra mine oldeforældre - som jeg har besluttet mig for at male hvidt...

Jeg er lige nu i gang med at sandpapirs-slibe bordplade og ben samt vaske med grundrens, så jeg kan give grunder i morgen og forhåbentlig blive færdig i løbet af fredagen... Jeg er sikker på at det nok skal blive fint!!


underskrift copy

8 kommentarer:

 1. Det lyder da som en godt projekt du har kastet dig over, dog også noget af en omgang, håber da det lykkes at komme hele hytten igennem :)
  Glæder mig til at se dit bord/krea hjørne færdig :)

  SvarSlet
 2. Det lyder rigtigt spændende.. Du er en energisk kvinde! :)
  Det kunne være lidt hyggeligt med en krea hygge dag igen snart.. :) Måske dig mig og camilla + symaskiner.. ;)

  SvarSlet
 3. Spændende...og omfattende ;o). Burde gøre det samme herhjemme! Håber du viser frem senere. God arbejdslyst!

  SvarSlet
 4. Det lyder som et spændende projekt at følge.

  SvarSlet
 5. Elsker bare når beslutningen er taget, så er du allerede godt på vej...
  Og det giver super meget ro efterfølgende..
  Glæder mig til at se kreahjørne/kontor færdigt :o)

  GOD arbejdslyst...

  SvarSlet
 6. Charlotte: Ja, det er godt nok noget af et projekt at tage fat på - men hold op, hvor har jeg haft lyst til det LÆNGE!!!
  Men det kræver overskud at gå i gang og den er der nu - og så er det jo med at komme i gang :)
  Jeg skal nok vise frem!!!
  Kh Tina

  Rakel: Åh ja, sådan en kreadag kunne jeg godt bruge snart!!! Vi må prøve at finde en dag hvor I andre kan og så kan jeg måske tage en feriedag... :)

  Pia: Jeg skal nok vise frem :)
  Jeg synes simpelthen at rodet har hobet sig op de seneste år, hvor vi har haft småbørn og overskuddet ikke lige har været til den grundige og "helt i bund-agtige" oprydning - men nu er overskuddet endelig vendt tilbage og det er tid til at prioritere at få ryddet op i gemmerne - og egentlig er det et rigtig dejligt projekt!!! :)

  Tina: Ja, det er bare SÅ skønt at tage beslutningen og få taget hul på det kæmpe store og ret så omfattende projekt!!! Jeg glæder mig virkelig til processen og netop også den ro det giver - både undervejs og efterfølgende :)
  Jeg glæder mig også til at se både bord og hjørne færdigt!!! :)

  Kh Tina

  SvarSlet
 7. Det bliver med garanti godt, Tina! Og sikke en dejlig overraskelse for Morten at komme hjem til :) Håber det går godt for ham med det nye job.
  Kh

  SvarSlet
 8. Fabu: Jeg er også helt sikker på at det bliver rigtig godt - jeg glæder mig allerede til at komme igang med at male bord i aften når ungerne er kommet i seng!!!
  Jeg håber jeg kan nå at blive sådan nogenlunde færdig med kontoret inden han kommer hjem natten til lørdag - jeg er spændt på hvad han siger når han ganske uvidende åbner døren :)
  Det bliver spændende for ham med det nye job - han har virkelig glædet sig til at komme i gang, men har selvfølgelig rå-nydt en hel måned som hjemmegående!!! :)
  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...