torsdag den 8. marts 2012

Forårs-stemning ved hoveddøren

Sikke da noget fantastisk smukt forårs-vejr vi har haft i dag - åh, hvor er det altså skønt!!!

Da jeg kom hjem fra arbejde her i eftermiddags spillede Daniel rundbold på det grønne område foran vores hus sammen med en masse andre af kvarterets børn - det er SÅ dejligt med lidt liv i gaden igen :)

Forårets komme lægger op til fornyet positiv energi og masser af glad stemning - og så er det da virkelig drænende at komme hjem til vores totalt kedelige hoveddør!!!

Men det er der nu gjort noget ved :)

Og egentlig skulle der ikke andet til, end en kost og en fantastisk fin måtte fra Rice - købt i Continental Viborg til 250 kr. :)


Sådan her så det ud før - og man må sige at der er sket en stor forandring - tænk at en måtte kan gøre SÅ meget for et udtryk!!!


Og så tror jeg nok lige at efterårs-krukkerne ved hoveddøren skal pyntes med lidt forårsblomster i løbet af weekenden, så vi kan få skabt den helt rigtige forårs-stemning ved hoveddøren!! :)

underskrift copy

3 kommentarer:

 1. Sikke en fin måtte du har købt :) glæder mig til at se billeder af krukker fyldt op med fosblomster.
  Her i weekenden har jeg samme projekt. Jeg har blandt andet købt stedmoderblomsters i lilla og påskeliljer :) Mmmm forår :)
  Fantastisk blog du har dig.

  Hilsner fa Lisa

  SvarSlet
 2. Hej Tina!

  Dejligt med nogle farver - jeg skal vist også snart have forårspyntet mine krukker, så det er gjort inden vi bliver 5 i familien.
  Har først lige set i dag, at du har meldt dig som fast læser hos mig - tak for det!

  Jeg nyder at læse med her - hverdagsliv spækket med krea!

  Kh Karen

  SvarSlet
 3. Lisa: Mange tak for din søde kommentar :)
  Åh ja, foråret er SKØNT!!! Det er SÅ dejligt endelig at kunne forårs-pynte krukkerne med lige netop påskeliljer og stedmoder :)
  Kh Tina

  Karen: Ja, det er jo med at udnytte tiden og få ordnet nogle praktiske ting inden der kommer en bette bebs til familien - hvor bliver det altså spændende for jer!!!
  Jeg glæder mig til at følge med hos dig :)
  Og TAK for dine søde ord om min blog - du kan tro de varmer!! :)
  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...