onsdag den 7. marts 2012

Aftenens projekt-arbejde

Jeg er altså sådan én som ikke er særlig god til at huske at rengøre pensler og ruller efter endt male-arbejde, hvilket resulterer i at jeg efterhånden har brugt en del penge på nye - men nu er det slut!!

Jeg har nemlig fået et genialt tip som jeg nu bruger og slipper derfor for indtørrede pensler :)

Jeg kommer simpelthen pensler og ruller i en pose og så ind i fryseren - så er det bare at tage dem ud ½ time inden jeg skal bruge dem igen, så de kan nå at tø op :)

Det er da smart!!!!


Og jeg har selvfølgelig været igang igen i aften med mine hyggelige maleprojekter - og mens jeg lige ventede på at penslerne skulle tø op, fik jeg givet to teaktræ-møbler (som jeg har arvet af min oldemor) en gang teaktræ-olie.

De er blevet super fine og har nu fået plads på krea-kontoret :)Stolen og boghylden som jeg viste i indlægget i går har nu fået første gang af den hvide maling og tallerkenrækken har fået første gang af denne dejlige lyseblå farve...


Det var aftenens projekt-arbejde... Jeg er egentlig ret godt tilfreds og glæder mig til at fortsætte i morgen aften :)

underskrift copy

2 kommentarer:

  1. Det var da et fantastisk tip - det har jeg alligevel aldrig hørt om før :) Det med posen plejer vi at bruge, hvis vi ved at vi skal male dagen efter, men derefter plejer vi herhjemme heller ikke at være så gode til at gøre pensler rene. Vil helt klart huske dette tip :) Glæder mig til at se når det hele er malet :)

    SvarSlet
  2. Gustavs mor: Det er virkelig et fantastisk tip!!! Mine pensler plejer nemlig at ende deres dage i en pose, fordi jeg ikke lige gider rengøre dem, hvorefter de så går i glemmebogen og derfor selvfølgelig er tørre og lige til at smide ud, når jeg skal bruge dem igen... Nu er jeg sikker på, at de ikke tørrer ind, for nu kan jeg i det mindste lægge dem i fryseren og så rengøre dem når jeg finder tid og lyst til det :)
    Det hele er nu færdigmalet og bliver hængt op i morgen - du kan tro jeg også glæder mig til at se det færdige resultat!!!
    Kh Tina

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...