torsdag den 15. marts 2012

Krea-blog-hygge

Her i aften har jeg været til blog-hygge hos Mejse sammen med Jeannett - og det var bare SÅ hyggeligt altså!!! Der blev syslet, snakket, givet hækle-fif og foto-fif videre i stor stil - og så var det bare fantastisk at opleve Mejses og Jespers hjem irl, for hold da lige op, hvor bor de bare hyg'ligt med deres mange personlige, fine og finurlige detaljer!!!

TAK Mejse og Jeannett for en hyggelig aften :) - TAK til Mejse for kaffe, initiativet og ikke mindst fordi du lagde lejlighed til!!! :)

Og hvad er det så lige jeg sidder og sysler med sådan en aften??? Jo, jeg elsker faktisk at hækle, men desværre prioriterer jeg det ikke i hverdagen - derfor er det jo oplagt at benytte sådan en krea-hygge-aften til hækling!! Mit problem er bare, at jeg altså ikke kan hækle noget, som jeg skal tælle til samtidig med at jeg skal koncentrere mig om at være med i en samtale (ja, så langt rækker min multi-tasking altså ikke - endnu!, men måske øvelse gør mester??!). Derfor kan jeg kun hækle noget som er totalt logisk og hvor jeg bare kan hækle derudad mens jeg snakker og lytter :)

Jeg hækler derfor hårspænder til mine piger - bare runde hækle-cirkler som starter med "en magisk ring" og som jeg derefter har planer om at sy et stykke filt bagpå og så lime et spænde på... Idéen har jeg fået af Rakel :)


Jeg har efterhånden fået hæklet nogle cirkler, som bare venter på filt og hår-spænder... Det må prioriteres én af dagene :)


underskrift copy

4 kommentarer:

 1. Lyder hyggeligt!
  Jeg kan heller ikke både tælle og sludre samtidig, men måske jeg skulle forsøge mig med cirkler næste gang :)
  God dag

  SvarSlet
 2. Det lyder hyggeligt med lidt blog krea hygge. Jeg synes det er rigtig flot at du kan hækle rundt. Jeg kan stadig kun hækle oldemorsfirkanter.

  SvarSlet
 3. Fine farver du har valgt. Det lyder som en rigtig hyggelig aften, sådan nogle "friaftner" er altså guld værd ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...