mandag den 5. marts 2012

Indviet krea-kontor

I går brugte jeg hele dagen på at flytte rundt, ordne, organisere, sortere, smide ud og indrette vores krea-kontor - og hold op, hvor jeg altså NØD det!!!

Det var fantastisk bare at kunne fokusere fuldstændigt på projektet og gå grundigt til værks - og det må man sige at jeg gjorde!!

Det er blevet godt - virkelig godt! - og i går aftes kunne jeg så indvie mit lille hyggelige hjørne :)

Første krea-projekt blev denne fine flagranke til vinduet - den er lavet af papir fra Minimega og Søstrene Grene... Jeg synes den passer perfekt til vores "nye" krea-kontor og så ser det altså vildt hyggeligt ud at den hænger dér - både indefra og udefra :)


Jeg vil gerne vise billeder af vores krea-kontor  -  måske i aften? For Morten er nemlig i fuld gang med første arbejdsdag på kontoret og jeg vil altså ikke forstyre ham ved at rende rundt med kameraet (jeg forstod vist lidt en hentydning, da han kiggede på mig mens jeg tog billedet af flagranken ;)

Så I må vente lidt endnu :)

Faktisk er jeg slet ikke helt færdig med mit hjørne endnu (bliver man mon nogensinde færdig??? Jeg tror det ikke :) - Så i aften skal jeg have gang i endnu et lille male-projekt og dét glæder jeg mig til!!! :)

underskrift copy

7 kommentarer:

 1. Det ser hyggeligt ud, skønt med et dejligt kontor til alle ens sager - glæder mig til at se mere :o)

  SvarSlet
 2. Det glæder jeg mig til at se:-) jeg har selv sådan et hjørne og jeg elsker det...
  Kh Christina

  SvarSlet
 3. Glæder mig til at se dine kreativiteter og indretning :-) Der er ikke noget bedre end at nyindrette. Det er så dejligt med noget nyt at kigge på engang i mellem :-)

  SvarSlet
 4. Glæder mig til at se flere billeder :) Jeg har selv et krea værelse som trænger til en kraftig oprydning, så kan jo være jeg bliver inspireret :) Du er velkommen til at kigge forbi min nye blog :)

  SvarSlet
 5. Uhhh jeg glæder mig til at se resultatet!!
  Jeg har ikke selv et "kontor hjørne" ... endnu! Håber det kommer :))

  SvarSlet
 6. Det lyder da spændene...glæder mig til billeder... Og det der med manden det kender jeg godt..men pyt så bliver det bare en dag han ikke lige er der...:-)

  SvarSlet
 7. Pernille: Ja, det er virkelig dejligt at have et sted til alle krea-sagerne - det jeg har manglet er virkelig opbevaringsplads og det har jeg fået nu - fantastisk!!! :)

  Christina: Jeg glæder mig til at vise frem - og ja, det er SÅ dejligt med sit eget "sted" - jeg elsker også allerede mit!!! :)

  Detatlevelivet: Du har helt ret - det er fantastisk med lidt nyt at kigge på!!! Essensen af det projekt jeg har gang i her på krea-kontoret er faktisk at få mere opbevaring til alle mine sager, så alt får sin helt egen plads - ellers er det nemlig at det kommer til at rode...
  Jeg har nu fået et helt skab til mine sager - og det er fantastisk!!!

  Gustavs mor: Jeg håber at jeg kan inspirere dig bare en lille smule - og hvis ikke jeg kan inspirere med indretning, kan jeg måske inspirere dig til at gå i gang med dit projekt?? :)

  Rikke: Jeg håber at du også får dit eget kreahjørne - det er SÅ dejligt :)

  CS: Det er et rigtig spændende projekt at gå i gang med og du kan tro jeg nyder det!! Ja, de mænd altså ;) Men jeg kan nu godt forstå at det er ret belastende at have en kone der render rundt og knipser med sit spejlrefleks, når man selv sidder dybt koncentreret med arbejde ved pc'en og telefonen... Så jeg er faktisk ret så forstående ;)
  Og så må jeg jo knipse løs når ikke han sidder på kontoret :)

  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...