søndag den 18. marts 2012

Weekend uden børn

Hele denne uge har vi haft feberramte, snottede, hostende, ondt-i-ørerne-børn - det startede søndag og så har de ellers været syge alle fire sådan lidt på skift... Og hold da lige op, hvor har det været hårdt!!!

Heldigvis ringede mine fantastiske forældre fredag aften for at høre om ikke de måtte låne vores skrantende børn med i sommerhus i weekenden - og det måtte de ihvertfald MEGET gerne :)

Lørdag morgen kørte jeg så til Søndervig med ungerne. Og så skulle der altså nydes lidt alene tid!!! Jeg kørte til Herning og osede lidt i Stof og Stil og så lige en smut til Viborg, hvor jeg havde lidt ærinder der havde ventet hele ugen... Lørdag aften var Morten og jeg ude at spise og i biffen sammen med et hold venner - SÅ hyggeligt og totalt tiltrængt med sådan en aften!!!

Og her et udsnit af hvad der kom med hjem fra mine ose-ture:

Fint blåt hør-stof (som jeg har planer om at bruge som betræk til min nymalede krea-stol) - filt i skønne farver (som jeg skal bruge til mine hæklede hårspænder) og de fineste koralfarvede knapper (som jeg bare ikke kunne stå for)...


Lidt nyt garn til garnkurven :)


Pompon makers og sådan nogle "i-stedet-for-at-tælle-mens-jeg-hækler-dimser"??? :)


Kylling/Bacon-sandwich fra min nye favorit-sandwich-bar i Viborg - "Kong Gulerod"!!!


I dag står den på "Projekt oprydning i garagen" - ungerne kommer først hjem i aften, så jeg håber at jeg kan nå at blive færdig :)

underskrift copy

2 kommentarer:

 1. Det lyder da som en helt fin weekend og ose tur. Man skulle tro du havde haft min indkøbsliste med, lige hvad jeg også står og mangler. Hvor har du købt pompon makers og filt hende,
  Rigtig god søndag

  SvarSlet
 2. Åh ja, du kan tro jeg nyder sådan en weekend - omend den udover ose-tur og lørdagshygge i byen, også står på hårdt arbejde i garagen/værkstedet!!!

  Både pompon makers og filt er købt i Stof og Stil - jeg gav 10 kr pr rulle filt (0,25 meter) og så mener jeg det var 90 kr for de to pompon makers...

  Også god søndag til jer :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...