torsdag den 20. maj 2010

Energi-indsprøjtning TAK!!!

De sidste 4 dage har jeg været heeeelt i bund med energien... Jeg har diaré, men har det egentlig fint, bortset fra at jeg ikke kan holde noget i mig og derfor INGEN energi har... Og de andre aftener er jeg dejset om ligeså snart børnene er blevet puttet... Så jeg trænger virkelig til en ordentlig energi-indsprøjtning!!!!

I eftermiddags tvang jeg mig selv ud at gå en lille tur for at få lidt frisk luft og sollys... Det hjalp faktisk lidt på energien.
Jeg hentede efterfølgende Silje-pigen og da vi kom hjem, introducerede jeg hende for "Tommelise-blomsterne" - Stedmoderblomsterne, som vi her stående i en zinkspand foran hoveddøren.
Jeg kan tydeligt huske, da jeg var barn og min mor viste mig "Tommelise" som sidder i sin fine kjole inde i blomsten. Man finder hende hvis man piller blomsterbladene af :)

Udenfor vores hus ligger et grønt areal, som nu er forvandlet til en smuk gul mælkebøtte-mark... Pigerne gik/løb en tur på "marken" og plukkede en smuk buket til legehuset :)
Ingen af os tøser havde lyst til at gå indenfor, så Noah blev lagt i barnevognen...
... og så gik Freja og jeg i gang med at så gulerødder og sommerblomster i Frejas højbed. Jeg er meget imponeret over hvor dygtig Freja er og hvilken tålmodighed hun har!!!

2 kommentarer:

 1. Øv med diarre! Men lyder da til du har haft lidt energi i dag:O)
  Kendte ikke den lille Tommelise historie - den skal jeg da vist ha vist for mine prinsesser i dag:O)
  Ha en skøn dag!

  Knus Camilla

  SvarSlet
 2. Ja, det er en sød lille historie :)
  Jeg har altid haft det sådan, at når jeg kommer forbi en vildtvoksende stedmoderblomst, så er jeg bare nødt til at plukke den for at se den lille fine Tommelise - men det er jo synd for de små søde blomster der pynter så fint i naturen!! Så jeg er begyndt med at tilplante en krukke i haven med Tommelise-blomster, så jeg og pigerne kan få vores "lyst" styret :)

  Jeg snakkede med lægen i går og fik nogle piller til at få gang i maven igen, og så tvang jeg mig selv til at få lidt energi, for det er da ikke til at holde ud at være så sløv :)
  Heldigvis har jeg det også bedre i dag og er nu ved at gøre klar til pinseferie :)
  Knus Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...