mandag den 24. maj 2010

Pinseferie i Heide Park

Den 1. december 2008 døde min bedstefar pludseligt af en blodprop i hjertet 83 år gammel. Kort forinden havde han fortalt min faster, at han havde lagt penge til side, så han kunne invitere hele familien på weekendophold til sin 85 års fødselsdag. Efter hans død besluttede min far og hans to søstre, at de penge stadig skulle bruges på et weekendophold på bedstefars 85 års fødselsdag og det var så i søndags.
Hele familien, 22 personer i alt, her derfor holdt pinseferie, 3 overnatninger i hytte med alt betalt, på en skøn campingplads i Solltau syd for Hamborg, med gåafstand til den fantastiske forlystelsespark Heide Park, hvor vi havde 2 dages entré.

Vi eeeeeelsker rutschebaner og det kan IKKE blive for vildt - Heldigvis har Daniel og Freja det også sådan og Heide Park levede fuldt ud op til deres store forventninger. Daniel prøvede samtlige forlystelser og var bare super sej!!! Freja ville også gerne have prøvet det vilde, men var desværre hverken gammel nok eller høj nok, så hun var noget skuffet... Heldigvis var der meget andet hun kunne prøve og så kan hun jo glæde sig til at måtte prøve noget af det vilde næste gang vi tager derned :)
Silje fik kørt en masse i tog og det synes hun bare var helt fantastisk og kunne slet ikke få nok. Heldigvis kunne hun tage sig en lur i klapvognen, for hold da op hvor blev hun naturlig træt af alle de indtryk :)

Og så var der også tissemyrer i Heide Park - lige noget for Silje :)
Noah prøvede også toget :)

Her prøver Freja og Silje elefanten og den prøvede de igen og igen.... og til sidst kunne Silje selv tage turen. Silje var meget koncentreret og havde slet ikke tid til at kigge på mig så jeg kunne tage et billede :)
Også på campingpladsen havde de en super god legeplads og Silje kastede sin kærlighed på denne rutschebane som hun prøvede et utal af gange...

Kære bedstefar - Tillykke med fødselsdagen og TAK for en fantastisk, hyggelig, sjov og helt uforglemmelig pinseferie!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...