lørdag den 1. maj 2010

Det manglede da bare!!!

Min dejlige mormor på 74 betyder rigtig meget for mig og har en stor plads i mit hjerte. Hun har altid været en stor del af mit liv og har gjort SÅ meget for mig i årenes løb.

Selvom vi bor 45 minutters kørsel fra hinanden, er hun altid klar med en hjælpende hånd, hvis vi har behov for en barnepige, hjælp i haven, rengøring, tøjvask, strygetøj og hun har givet familierejser samt været leveringsdygtig i blandt andet strikkede trøjer og strømper - og så har hun ALTID en pose hjemmebagte boller og en pose hjemmelavede frikadeller med til os (vi kalder dem "olde-boller" og "olde-deller" :)

Nu er min mormor desværre blevet syg :( Hun har smerter og lægerne på sygehuset prøver nu, at finde ud af hvad der forårsager disse smerter. Derudover er hun meget svimmel og har kvalme. Hun er dagspatient, hvilket vil sige at hun bliver kaldt ind på sygehuset til forskellige undersøgelser og kan så tage hjem igen bagefter.


Hun har heldigvis gode naboer, som besøger hende og som kommer med lidt mad til hende.
Min mormor har ingen mikroovn, så når hun skal varme maden, skal hun have flere gryder i gang og de skal jo også vaskes op igen (hun har heller ingen opvaskemaskine).
I går besluttede jeg så for, at jeg simpelthen ville købe en mikroovn til hende samt nogle færdigretter m.m. til hendes fryser. Denne idé var mine forældre og søster med på.
Fredag kørte jeg i Rema og købte 10 færdigretter (tilbud til 10 kr pr. stk) og om aftenen bagte jeg en dobbeltportion boller (24 stk) og 12 pizzasnegle til hendes fryser.

Kl. 7.45 i morges var kassen pakket og jeg satte kursen mod Bilka for at købe mikroovnen.


Derefter kørte jeg hjem til min mormor, som havde the og brød klar. Hun blev meget meget glad og synes at det var alt for meget - men det manglede da bare efter alt det hun har gjort og stadig gør, for mig og min familie!!!

Se lige denne slange som hun netop har fået strikket færdig til Noah - den er bare SÅ skøn :)
Hun strikkede også én til Silje da hun blev døbt og den er hun meget glad for og sover med hver nat!

Da jeg kom hjem fra mit hygge-visit hos mormor, var huset tomt... Morten og børnene var ude at gå en tur - 2 timer ialt ned til skolens legeplads.
Jeg NØD at have huset for mig selv og gik straks i gang med at klippe fugle - mormor fik nemlig den jeg havde hængende i entréen :)
Da de trætte børn kom hjem trængte de bare til at slappe af. Noah sov allerede, Silje blev puttet i barnevognen og Daniel satte sig ved sit kæreste eje - hans bærbare computer, som han selv har sparet halvdelen op til. Her så han sjove indslag på YouTube :) Det er skønt at høre hans smittende latter!!!


Freja ville også gerne lave fugle ligesom mig, så hun gik i gang med at lave et fugleophæng til sit legehus.
3 kommentarer:

 1. Hej Tina,

  jeg sidder og får antræk til lidt tårer i øjnene, og om det er fordi at jeg kommer til at tænke på min egen mormor som bliver 86 næste gang, og som altid har været der for mig, lige som din, eller om det er den store og rigtig fine kærlighedserklæring du viser hende med mikroovn og færdigretter, det ved jeg ikke, men nu går jeg i hvertfald ind og ringer til "søde olde", takket være din historie...
  Kh. Stine

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt, at du endelig også kan være noget for hende.
  Jeg håber det bedste for hende.
  Men ved også, at det at komme ind i sundhedssystemt kan være en lang sej kamp.
  Held og lykke til jer begge.
  Tanker herfra
  Kristine

  SvarSlet
 3. 1000 tak for jeres søde kommentarer :o)
  Ja, det er dejligt at kunne gøre noget til gengæld for alt det min mormor har gjort for mig og min familie...
  Vi håber, at årsagen hurtigt bliver fundet og behandlet, så vi kan få vores ellers altid glade og friske olde på højkant igen... :)
  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...