torsdag den 15. juli 2010

Cirkus Benneweis

Søndag den 11. juli 2010

Hvert år giver Mortens farmor en tur i Cirkus Benneweis med ALT betalt for Morten + familie og Betina (Mortens søster) + familie. Det er altid en fantastisk hyggelig dag sammen med Olde Erna :)
Søndag var så dagen for den årlige cirkus tur og hold fast hvor vi bare glædede os helt vildt!
Noah og Silje blev hjemme i sommerhuset og så satte vi andre 4 kursen mod Århus og Tangkrogen. Vi skulle spise frokost på en fiskerestaurant i Marselis lystbådehavn og det var SÅ lækkert det mad vi fik!!!
Vi havde taget fiskenet og krappe-fiskestænger med til børnene og de hyggede sig gevaldigt :)
Og så var det tid til cirkus - juhuuuu!!!Daniel og Freja sammen med deres fætre Mathias og Rasmus - foran retro cirkusvognenPauseklovnen stod ved indgangen og tog imod alle cirkusgæsterne - "prinsesse", "beautiful" sagde han da han så Freja og så måtte vi lige ha' et billede af de to :)


Mens vi ventede på at forestillingen skulle gå i gang, kunne børnene prøve at stå på ryggen af en af cirkushestene mens den galoperede rundt i manegen - det var mest cirkusbørnene der prøvede og de var bare seje til det!
Daniel og Rasmus skulle selvfølgelig også prøve og skyndte sig op i køen - Daniel vidste dog ikke at nogle af de børn der prøvede hesten var cirkus-børn og troede at det bare var gæster som ham selv, så han var noget imponeret over at de kunne baglæns og uden at holde ved snoren :)


Daniel får sikkerhedsline på...


...og så er det op på hesten :)


Daniel ta'r et par runder i manegen og han er ret sej til det - lige indtil han også skal prøve uden at holde ved rebet, så falder han af :)Da Freja så at Daniel prøvede ville hun også prøve og hun fik så den allersidste tur inden forestillingens start.Freja falder af idet hesten begynder at galopere, men cirkusmanden griber hende og så får hun en ny chance og hold fast hvor var hun også bare sej!
Hun tog en runde......og da hun faldt af bredte vores lille cirkusprinsesse armene ud og svævede rundt i manegen - det var SÅ sødt og bare typisk Tut :)


I løbet af forestillingen har pauseklovnen altid brug for hjælp af nogle fra publikum og ALTID er der én eller flere af os som bliver valgt.
I år var det Rasmus som skulle hjælpe - her forklarer klovnen Rasmus hvad han skal gøre.


Klovnen spiller på ko-klokkerne og når han siger "NU" skal Rasmus slå ham i numsen med en stor grydeske. Han gjorde det bare SÅ godt :)


Elefanter var der traditionen tro også og her gør elefanten sig klar til at lægge sig ovenpå elefant-tæmmeren...


...IMPONERENDE!!!


Her bærer elefanten én af cirkusbørnene i snabelen.


En meget meget dygtig linedanser på slap line!!!


Vi havde en skøn dag og nød i fulde drag at være afsted med vores to store børn - men vi glædede os nu alligevel til at komme hjem til de små :)
Da vi drejede ind ad grusvejen sagde Daniel: "Sæt mig lige af, så løber jeg ved siden af bilen, jeg trænger til noget motion".
Så blev Daniel sat af og løb et godt stykke hvorefter han kom ind i bilen igen :)


Da vi nærmede os sommerhuset ville Freja sættes af og så løb hun resten af vejen - se lige hvem der stod ved indkørslen til sommerhuset og ventede på os!!!
Moster og vores 2 mindste guldklumper.


Nøj, hvor var Silje "såret" over at vi var kørt uden hende (selvom hun selvfølgelig havde haft det fantastisk hos mormor, morfar og moster!!!!)
"Mig osse med" - blev hun ved med at sige, det lille pus - hun vil IKKE gå glip af noget, men det har hun vist ikke fra fremmede ;)

1 kommentar:

  1. Hej Tina
    Ej vor er cirkusbillederne fantastiske - flot at Daniel og Freja turde at komme op på hestens ryg - når man tænker på - hvor hesten egentlig er når man står foran den. Også godt billede af Rasmus og klovnen. Jeg kan forstå - at i havde en dejlig dag og farmor Brams glæder sig også altid til den begivenhed og vi er så glade for at hun har ombestemt sig og kommer med til Kjelds og min fødselsdag.

    Silje må være stor nok til at komme med i cirkus næste år

    Knus fra Farmor

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...