lørdag den 31. juli 2010

Legehuset er nu færdigt!!!!

Endelig endelig endelig er legehuset færdigt!!! (dog mangler jeg stadig taget, men det bliver først malet i sensommeren/starten af efteråret :)
Her er billeder af det færdige resultat!!!


Daniel har i 1. klasse malet den flotte sten med slangen, som nu har fået plads sammen med havenisserne...


Daniels gamle gummistøvler i str 23 har fået plads på verandaen sammen med børne-haveredskaberne...


Børnenes samling af hjemmelavede fiskestænger og sværd :)


Knagerækken til at hænge jakken på bruges også til håndklæde og kost med fejebakke - hylderne fra IKEA til billeder samt andre pynteting - Den gamle trækasse har jeg arvet af min morfar og passer fint ind i krogen og bruges til fleecetæpperne :)


Det store projekt i legehuset har helt sikkert været køkkenet - som er lavet af et gammelt tv-bord? købt i genbrugsen...
Før så den sådan ud:


Nu ser den sådan ud:
Den har fået et par "kogeplader" som er lavet ud af en dækkeserviet fra IKEASkufferne har fået retrotapet på og er blevet lakeret - grebene er købt i Continental...


Øverste skuffe til bestik - intil videre har vi kun teskeer fra Rice, men holder øjnene åbne efter de rigtige knive og gafler i melamin!!!


Nederste skuffe til små plast beholdere købt i Rema 1000 - de er rare at have til at samle ingredienser til "maden" :)
I vindueskarmen sidder en lille blomsterfe og en kunstig blomst som jeg arvede fra min Bedstefar - nu pynter de altså i pigernes legehus :)Det er en super dejlig fornemmelse at være færdig og jeg er bare SÅ glad for resultatet!!!!

12 kommentarer:

 1. Hej Tina...
  Tusinde tak for din invitation... Det er hyggeligt at kunne følge med... :) Hvor er det blevet fint legehuset.. Jeg har også sådan lyst til at få malet vores legehus indvendigt, men jeg synes virkeligt det er et stort projekt.. :) Synes æble dugen er vildt sød, hvor er den mon fra? Har også selv lige invisteret i bøtterne idag.. I continental har de sådan nogle sm¨å søde plast kurve til tøjklemmer fra Rice, de er rigtigt søde i str til en lille legehus tørresnor... :) Det bliver hyggeligt når vi ses, er spændt på sagerne...

  SvarSlet
 2. Jeg er vildt imponeret over hvor flot det er blevet. Rigtig et pigelegehus. Spændende om Noah får lov at indtræde pigernes domæne :)
  Hvor er det gamle møbel, som du købt i genbrugsbutikken i Vildbjerg bare blevet flot.

  SvarSlet
 3. Så flot!! Jeg er virkelig imponeret!!

  SvarSlet
 4. SÅDAN Tina - hvor er det bare blevet skønt - det vil pigerne elske at komme og lege i på lørdag:O)

  SvarSlet
 5. Dorte:
  Jeg bliver bare rørt til tårer - når jeg ser disse billeder - selv Kjeld måtte jeg have til at se det. Fantastiskt Tina - jeg kan godt forstå du er stolt - det er med rette :)

  SvarSlet
 6. Tak for det, Dorte :)
  Det er altså også en dejlig følelse at stå tilbage med, når et så langt projekt endelig er færdigt!!!
  Også en STOR tak til Kjeld for levering af maling :)
  Knus Tina

  SvarSlet
 7. Tak for ALLE jeres roser!!!
  Legehuset er blevet fuldstændig som Freja og jeg havde planlagt, så vi er også fuldt ud tilfredse med resultatet!!!
  Indretningsmæssigt bliver det nok ALDRIG færdigt, for jeg finder hele tiden nye ting som liiiige kunne passe rigtig godt til legehuset :)

  Rakel - God idé med tørresnor og klemmer!!! Jeg var i Viborg i dag og var lige et smut forbi Continental, men der var desværre ferielukket i denne uge :/
  Hvad bruger du som tørresnor til legehuset?? Er det et lille stativ eller "bare" en snor?

  Kh Tina

  SvarSlet
 8. Rakel - Æbledugen er forresten købt i Rema for et par måneder siden og jeg købte den sidste der var... Måske den kommer igen?? :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 9. Jeg er ved et tilfælde faldet over din blog, og er helt forelsket i legehuset her. Er det et i har købt som "samlesæt"? eller et i selv har lavet fra bunden?

  SvarSlet
 10. Hej anonyme :)
  Vi var simpelthen SÅ heldige, at legehuset stod i haven, da vi købte huset for fire år siden... Jeg er ret sikker på, at det er bygget fra bunden!!
  Hyggeligt at du kiggede forbi :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 11. Min datter har været så heldig at hendes bedsteforældre vil lave et til hende til sommer, og det er til stor inspiration for hvordan det skal se ud :) Køkkenmøbelet har jeg selv haft, og har netop malet det i drengefarver til en venindes søn, også med inspiration fra din blog :)

  SvarSlet
 12. Anonym: Tusind mange tak for din søde kommentar - hvor er jeg bare rigtig glad for at høre at du er blevet inspireret af min blog - Og TAK fordi du tog dig tid til at skrive det til mig!!!!
  Sikke en heldig datter du har, med et nyt legehus i sigte - hvor ville jeg gerne se billeder når det er færdigt! :)
  Held og lykke med projekt legehus :)
  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...