fredag den 23. juli 2010

Igen en afslapnings-dag på pladsen :)

Fredag den 23. juli 2010

Ved 10-tiden kom Morten tilbage til campingpladsen - det var skønt at få ham "hjem" for det er nu dejligst at være sammen!!

Jeg måtte lige have et billede af Noah som bare så SÅ sjov ud med tungen ud af munden hele tiden - vi tror måske han er ved at få tænder??Freja øver sig i hulahop og er faktisk ved at være ret god til det - jeg har også forsøgt, men ser vist ret nåller ud og kan iøvrigt slet ikke svinge hofterne, så ringen falder direkte til jorden (men måske jeg vil øve mig uden tilskuere en gang imellem ;)Nille vil gerne ned og bade :)


Det er dog lidt for koldt til badning endnu, så de 3 store får lov til at gå på legepladsen - ååååhhh, hvor er de søde når de går dér med hinanden i hånden!!!


Frokosttid og Freja synes lige at hun ville tage sommerbilleder af os allesammen - hun er derfor fotografen til de næste billeder med undtagelse af billedet af hende selv, som Daniel har taget :)


Der hoppes i bue - Silje er rigtig god til at være "lygtepæl" :)


Så er det blevet varmt nok til en kort tur i poolen - Noah fik dog igen kun dyppet fusserne :)


Silje var vild efter at komme ud i "fiskebåden" - fantastisk!!!!


Og hun havde endda mod på selv at sejle lidt rundt - den kæntrer dog ret nemt, så vi er selvfølgelig lige ved siden af hende :)


Planen var egentlig at vi ville have været på stranden om aftenen og grille, men da vi kom hjem til teltet efter poolturen, opdagede vi at Noah havde 39,4 i feber - prøv at se hans røde kinder og matte øjne!!!
(vi tænkte straks at det nok var pga tænder at han havde feber, men efter vi kom hjem fra camping fik han udslæt over hele kroppen, så det er uden tvivl 3-dages-feber han har haft)


Strandturen blev droppet og vi endte til "grisefest i Loen" på campingpladsen - lækkert mad og ret så hyggeligt!!!
Her kigger Morten og Silje på "smilehullerne" på Siljes buttede hænder - SÅ sødt!!!Efter en lur fik Noah et flûte at gnaske i


Freja og hendes veninder fik selv bakset Silje op i gyngen - Silje NYDER at være med :)


Efter maden gik vi ned til hoppepuden og fodboldbanen, hvor Daniel var gået ned for at spille fodbold sammen med hans kammerat Jesper.
(Daniel er i turkis t-shirt og står ved buskene - Morten står ved modsatte mål sammen med Freja)


Silje hyggede sig med at kravle op og ned :)


Så er der ledigt på hoppepuden og det er noget som pigerne kunne li' :)2 kommentarer:

  1. Igen nogle helt vidunderlige billeder af den lille familie. Tænker lidt hvor heldige I var med vejret. Det ville ikke være sjovt med 75mm regn, som der kom i går :)

    SvarSlet
  2. Hej Tina
    Skønne - skønne billeder - så bliver den danske sommer bestemt ikke bedre
    Dorte

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...