tirsdag den 13. juli 2010

Swimmingpool på stranden

Fredag den 2. juli 2010

Vi har haft nogle dejlige dage alene i sommerhuset, men hvor er det bare dejligt at mine forældre nu er kommet.
Fredag formiddag, mens Noah sov formiddagssøvn, tog jeg sammen med Daniel, Freja og Silje ned til stranden. På vej derned så vi den sjoveste larve som lignede et hulepindsvin :)
Vi har da tit set de larver med hår på, men lige denne type har jeg aldrig set før.
Jeg kan huske at jeg som barn rørte ved en af de behårede larver, for den så bare så dejlig blød ud, men det skulle jeg ikke have gjort, for larven "tabte" nogle hår som satte sig på min finger - AV, hvor det sved (sviger i datid :)- Så mine børn rør ikke ved de søde, behårede larver, men de er spændende at studere :)Der var igen en dejlig stor indsø og Silje gik straks ud i vandet.


Iiihh, hvor hun hyggede sig!!! Hun fandt sten...


...og en vandmand...


...og så nød hun bare det kølige vand.Pludselig fik Silje øje på noget spændende og så løb hun :)WOW, nogle børn havde lavet en flot sand-haj på stranden med store sten-tænder :)Daniel og Freja var gået i gang med at lave en swimmingpool i sandet :)
Silje fandt en knivmusling som hun legede med i lang tid - hun kastede den, den sank til bunds og så samlede hun den op igen :)


Så var det blevet tid til at få fyldt swimmingpoolen med vand og Silje ville meget gerne hjælpe :)

Daniel er ude og lege i bølgerne


Se lige hvad han fandt!!! - en levende søstjerne, den var bare flot!!!Freja studerer søstjernen, det ser fascinerende ud når den bevæger sine sugekopper :)Daniel fisker efter små sardiner, men de kan ikke tåle at blive fanget og komme ned i beholderen, så dør de nemlig - hvorfor mon de gør det??
Vores teori er, at de bruger for meget energi på at forsøge at komme ud af beholderen, at de simpelthen dør af udmattelse??
Så Daniel fanger dem i nettet og sætter dem så ud igen :)
Hjemme i sommerhuset igen - og så er det blevet tid til en dukkert i badebassinet...


Freja og Silje får et fodbad i køkkenvasken :)


Noah nyder en kammerjunke :)


Juhuuuu, nu er moster kommet ud til os i sommerhuset!!! Hun har for et stykke tid siden lovet Freja at de i sommerhuset skulle male et par billeder sammen til Frejas værelse, og det skulle altså være med det samme, mente Freja... Så super-moster måtte finde malingen frem og så gik de i gang :)

3 kommentarer:

 1. Hej Tina.

  Igen fantastiske dejlige billeder fra dejlige sommerdage.

  Jeg kan huske disse indsøer, som vi havde mange af på "Fedet" , hvor vi havde sommerhus, da jeg var barn. Super skønt - man behøver ikke at være bange for at børnene kommer for langt ud.

  Jeg synes Silje har mange plastre på knæene : O )

  Den larve ligner et mini pindsvin : O )

  Stor knus til jer alle
  fra farmor

  SvarSlet
 2. Hej Dorte :)
  Tak for alle dine kommentarer til mine indlæg - det er bare SÅ dejligt!!!
  Jeg kan bare ikke forstå hvorfor jeg kun får dem via mail og at de ikke kommer på bloggen - måske der er en fejl på "blogger.com"??
  Du må endelig ikke stoppe med at kommentere af den grund, for jeg nyder hver en besked!!! :)

  Ja, det er nogle dejlige sommerbilleder og vi har NYDT at være i sommerhuset, det er simpelthen fantastisk herude :)
  Indsøerne er bare skønne - det mest fascinerende ved Vesterhavet er, at du aldrig ved hvordan stranden ser ud fra dag til dag - den ene dag er der indsø, den anden dag er der ikke... Den ene dag er der mange sten, den anden dag er der ikke - det er altid spændende :) og hver dag er der nyt at opleve :)

  Hvor ligger "Fedet" hvor I havde sommerhus??

  Silje har plaster på begge knæ, for hun falder hele tiden, det lille pus :)

  Pindsvine-larven var bare kær - jeg overvejer virkelig om jeg skal anskaffe mig en bog hvor man kan se hvad de forskellige larver bliver til efter de har forpuppet sig - hvis man kan få sådan en bog?? Det kunne da være spændende :)

  Vi tager hjem til Stoholm i aften og næste uge holder Morten ferie sammen med os, det bliver dejligt!!! Vi tager på camping i Nordjylland :)

  Hils Kjeld!!!

  Knus Titi ;)

  SvarSlet
 3. Hej Tina.

  Selvtak - det er mig der nyder dine billeder og det du skriver til billederne - virkelig godt. Jeg får faktisk alt fra din blogg direkte ind på min mail - så det er faktisk der jeg ser det hele !!!!

  "Fedet" ligger i Riisskov - en sidevej til Nordre Strandvej (faktisk mellem Bellevue og Åkrogen) Vi kan prøve - at tage derud en dag - men der er jo desværre bygget kæmpe villaer derude nu - et meget dyrt og attraktivt sted. Men det var bare det bedste sted vi kunne være - boede der altid i de 7 uger vi havde sommerferie. Så bestilte min mor en flyttevogn, som vi læssede med mors grønne planter (som skulle pynte op i huset) og hvad vi ellers skulle bruge. Min mor kunne så cykle på arbejde derude fra - hun arbejde jo inde hos min morfar på Aros (forsikringsselskab) som dengang lå nede i det store hus lige ved Åen og Fiskergade (der hvor Mette engang kikkede på lejlighed). Som teenager - havde jeg også fritidsjob der i sommerferien, så mor og jeg stod tidligt op og svømmede en tur i havet fik morgenmad og cyklede så ind til Aros. Uh ha - man bliver helt nostalgisk Men fedt var det.

  Lyder dejligt - at I endelig skal have lidt ferie sammen - det fortjener I

  Stort hilsen og knus til jer alle 6 fra
  Farmor/Dorte

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...