mandag den 12. juli 2010

Pizzasnegle-Picnic på stranden

Torsdag den 1. juli 2010

Onsdag efter arbejde kom Morten ud til os i sommerhuset og overnattede hos os. Han skulle køre til Århus torsdag morgen og skulle så aflevere Rasmus i sfo'en i Sabro. Rasmus glædede sig rigtig meget til at komme hjem og pakkede selv sine ting og lagde tøj frem inden han gik i seng.
Madpakke skulle han også have med og da vi var i Fakta for at handle spurgte jeg ham om han ville have rugbrød eller pizzasnegle med.
"Jeg kan ihvertfald godt li' pizzasnegle!" sagde Rasmus og så handlede vi ind til det :)
Jeg bagte så en portion pizzasnegle onsdag aften - så var der både til madpakke til Rasmus og Morten samt frokost til os andre på stranden torsdag :)

Da jeg vækkede Rasmus klokken 05.30 torsdag morgen havde han allerede tøjet på. Jeg spurgte ham om han havde sovet i det, men han sagde at han var vågnet om natten og troet at han var blevet vækket og havde så taget tøjet på. Da han så havde opdaget at Morten og jeg stadig sov, havde han lagt sig til at sove igen - sødt :)


Morten havde haft den cd, som Freja har indspillet sammen med sin børnehavegruppe, med ud til os og da pigerne stod op blev der danset til den STORE guldmedalje :)
- sjovt at se hvordan Silje kigger på Freja og vil gøre det samme, hun kigger så på sine egne fødder for at se om de bevæger sig som hun vil :)

Mens pigerne dansede gik jeg i gang med at bage boller til morgenmaden - Silje kom dog ud til mig, fandt et piskeris, sin høje stol og kravlede selv op - hun skulle selvfølgelig også lige hjælpe til :)Mens bollerne hævede tog jeg et bad og børnene så SommerSummarum på computeren (antennen til fjernsynet fungerede nemlig ikke).


Da Noah havde sovet sine sene formiddagslur drog jeg sammen med mine 4 unger ned til stranden. Picnickurven var pakket med pizzasnegle og det vidste Silje - så da vi kom ned på stranden og jeg bredte et håndklæde ud, satte Silje sig godt til rette og sagde: "Pizzasnegl" :)
Så fik hun selvfølgelig lov til at spise tidlig frokost :)


Der var en dejlig stor indsø som børnene legede i og ved :)

Silje og Noah i klapvognen på vej hjem til sommerhuset - Silje er ikke helt tilfreds med at skulle hjem, men Noah trængte til at få sin middagslur :)


Da vi kom hjem til sommerhuset nydes de resterende pizzasnegle på drømmesengene :)


Silje er bare helt vild med sine gummistøvler og tar dem på i tide og utide (altid med grissetæer :) - her leger hun kat og Daniel sagde: "Hi hi, nu har vi en bestøvlet kat!!!"


Torsdag aften kom mine forældre ud til os - de har nu ferie i 3 uger - Skønt!!!
De havde deres kat Lilli med og nu har jeg så fået endnu en sengekammerat, det er bare SÅ hyggeligt!!!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...