fredag den 16. juli 2010

På hygge-besøg i Esbjerg

Tirsdag den 13. juli 2010

Mortens lillesøster Nina bor i Esbjerg sammen med sin mand Simon og deres 2 skønne piger Emma (2½ år) og Ida (10 mdr.)
De flyttede fra Århus til Esbjerg for 1 års tid siden og vi har endnu ikke været nede for at besøge dem og se deres nye hus...
Heldigvis kunne det lige passe at vi kunne komme derned denne tirsdag og da vi havde spist morgenmad satte vi kursen mod Esbjerg.

Vi har gps og den stoler vi blindt på - så da den begyndte at vise os væk fra hovedvejen og ind på nogle mindre lande veje, tænkte vi ikke så meget over det. Vi kom dog til at tale om at det da ikke kunne passe at de boede så langt på landet, når de bor i Esbjerg?? :)
Men der var altså en god grund til at vi lige netop skulle den vej, vi skulle nemlig redde et par små kattekillinger!!!
Pludselig sad der 2 bittesmå killinger midt på vejen, Morten bremsede op og den ene killing lagde sig ned lige i vejkanten på venstre side af vejen og den anden smuttede ind under en busk.
Jeg gik ud af bilen og kunne så let som ingenting tage den lille killing som lå i vejkanten op og da jeg så ind under busken kunne jeg også tage den anden op.
Jeg satte mig ind i bilen med de 2 killinger og bad Morten køre ind til en af de 2 gårde som lå på hver sin side af vejen - vi traf en hurtig beslutning og valgte gården der lå til højre... Og heldigvis for det :)
Der var ingen bil hjemme, men inde i carporten sad en stor kat fuldstændig identisk i farverne som den ene af killingerne - Jeg åbnede bildøren og katten skulle til at gå væk, men så hørte den killingerne sige "miiiiiivvvv miiiiiiiivvvv" og så løb missemoren hen til mig og da jeg satte killingerne ned, var der stor gensynsglæde. De gned sig op af hinanden og jeg måtte lige tage mig sammen for ikke at knibe en tåre :)

Vi havde en super hyggelig dag og startede med at få rigtig lækker frokost som Simon havde kokkereret :)
Det var fantastisk vejr, så efter frokosten var vi selvfølgelig ude og nyde deres dejlige have hvor de bla. har trampolin, gynger, legehus og hindbærbuske.

Lige et billede af Morten og de 3 af vores børn...


... Silje ville som sædvanlig IKKE med :)


Daniel er kravlet i skygge og har sat sig på en fiiiin lyserød stol :)


"Neeeeeeeej du må ikke ta' et billede af mig på den lyserøde stoooool"!!!
De næste billeder er en serie som skal ses i slow-motion :)
Da vi kom ind fra haven fik vi kaffe, kage og chokolade - inden der blev sagt værsgo havde Silje hapset et stykke chokolade og satte sig ud på trappen - ved siden af den hortensia vi havde med :)
(de fik også en ugle ala Rie Elise, som jeg selv har klippe-klistret)


Inden vi kørte hjem fik jeg lige taget et billede af familien som skal bruges til det familie-fotoalbum jeg er ved at lave til Silje.


En træt Silje-pige som nærmest sov med det samme hun blev sat i autostolen :)


Da vi kørte hjem til sommerhuset kørte vi igennem Nymindegab og pludselig så vi et stort hvalskelet ved et museum inde i byen - Morten fik besked på at vende bilen, for det skelet måtte vi bare se!!!
Så Daniel, Freja og jeg var henne ved glasmontren og se det store Kaskelothval-skelet :)
Kjolen som Freja har på har hun arvet af sin moster Mette, som havde den på til første skoledag for 19 år siden - Freja elsker den kjole!!! :)


Hjemme i sommerhuset, og mens Silje ser Ramasjang reder Freja hendes hår - Silje nyder det og hver gang Freja holder en lille pause, siger Silje: "Mer red' hår Freja!!!" :)

2 kommentarer:

 1. Ja Tina det var så dagens gode gerning, at de to små killinger blev genforenet med deres mor :) Typisk for dig !!! Men flot gjort.

  SvarSlet
 2. Hej Tina
  Sikke en sød katte-historie - du render da også lige ind i dem - Tina

  Den Kjole Freja har på (Mette`s) er bare det mest fantastiske jeg har set siden jeg selv havde en på til afdansningbal i 1958 Hvor den dog er flot til hende.

  Fortsat god ferie til jer alle 6

  Knus
  Dorte

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...